Back Together

Kasper er hjemme fra London, og familien er samlet igen. Skønt!

Situation ‘single mum’ gik ganske fortræffeligt. Selvom jeg glemte at indtage føde i ny og næ, ikke fik handlet dagligvarer som planlagt og ikke fik gjort helt så meget rent eller vasket alt det tøj, jeg ville.

Med andre ord, så har jeg på alle måder dyb respekt for ‘rigtige’ single mums, der klarer skærene alene. Det er virkelig sejt! Se bare hende her. Hun står bag en af de blogs (og har fast klumme i 24 Timer), der underholder mig allermest. Hun skriver godt og dejligt befriende om det at være mor, med alt hvad det indebærer.

Den lille frøken har været så heldig at få fine gaver fra London. Kasper var sat på find-hestedragt-fra-Stella-McCartney mission, som jeg skrev om her. Men hestedragten var udsolgt i begge butikker i London, og det var der rigtig mange styles fra kollektionen, der var. Kasper endte derfor med at købe en t-shirt med den kendte Stella-ulv, som nu også er ganske smuk. Derudover røg der også en fin, stribet Petit Bateau vinter-kjole i kufferten.

Glæder mig til at putte den lille frøken i begge stykker tøj. Hun skal bare lige vokse lidt ekstra, før tøjet passer.

 

No Comments

Leave a Comment