DIY baby skirt

 

Jeg elsker at sy. Så er det sagt! I det hele taget har jeg/og har altid haft en eller anden form for skabertrang, der ikke kun gælder syning, men også madlavning, bagning, syltning og alle former for kreaprojekter osv. Jeg kan blive helt høj og glad langt ind i sjælen, af at der kommer et fysisk produkt ud af det, jeg foretager mig. Jeg kan således bruge lang tid på at beundre mit værk. Det lyder ret nørdet, og det er det muligvis også.

Desværre en tiden sjældent med mig, og det er ikke så ofte, jeg kan tillade mig at bruge x antal timer på at sy. Men i dag måtte jeg i gang med et projekt, og jeg valgte et lynprojekt, der kunne afsluttes nogenlunde hurtigt. Nemlig et baby-skirt til lille frøken M. Processen og resultatet kan ses på billederne.

Nederdelen var noget af det nemmeste. Den er syet af et firkantet stykke stof på 95×25 cm (excl. sømrum) , og det passer M, som bruger str. 74 nu (så kan du selv ned- eller opskalere, hvis du selv vil kaste dig ud i et baby-skirt). I taljen har jeg syet løbegang til en bred elastik og på kanten forneden har jeg syet skråbånd på, som jeg selv klippede i kontrasterende stof for at få en mønstermiks-effekt.

Stoffet købte jeg i Spanien i efterårsferien (en ferie som får sit eget indlæg her på bloggen senere) på et lokalt marked. Jeg er ellers kæmpe fan af de lækre liberty-stoffer og køber altid dem, hvis jeg vil have blomster på stoffet. Men faldt altså for dette bomuldsstof i Spanien, som jeg allerede der tænkte kunne bruges som juletøj til M.

8 Comments

 • Michala 6. december 2012 at 18:19

  Den er altså blevet virkelig skøn Signe!! Vi må snart have en sy date <3

  Reply
  • Signe 6. december 2012 at 20:35

   Tak, søde Michala. Jaaa, sy-date FTW. Det må kunne lade sig gøre. Skal vi hyre en baby-sitter eller sådan en fransk klovn til pigerne? Så kan vi sy imens, de bliver underholdt.

   Reply
   • Michala 7. december 2012 at 8:58

    Åh for guds skyld nej… Jeg er bange for klovne!! 🙂

    Reply
    • Signe 7. december 2012 at 9:50

     🙂 Sjovt – det er jeg også lidt. Altså i hvert fald klovnedukker. De ser så ekstremt onde ud.

     Reply
 • Camilla 6. december 2012 at 20:05

  Jeg vil også lære at sy…. Ihhh hvor er den FIN! Øv øv jeg har totalt ikke-kreative evner – køber mig fra ALT! Sikke en fiasko! Mon der er håb for mig?? Har ikke rørt en symaskine siden jeh tog sykørekort i 6 kl!

  Reply
  • Signe 6. december 2012 at 20:36

   Ha ha, Camilla. Hvor der er vilje er der vej – er det ikke det, man siger? Måske du bare skulle joine vores sy-date, så kan vi guide dig lidt;)

   Reply
   • Kira Trust 6. december 2012 at 21:29

    Vi 4 tøser burde tage en SÅ velfortjent sy-krea weekend med masser af chokolade og asti! UDEN børn 😉 Så fornyer vi Camilla’s sykørekort fra folkeskolen!

    Reply
    • Signe 6. december 2012 at 21:45

     Det burde vi SÅ meget gøre, Kira. Åhh, hvor kunne det være rart <3

     Reply

Leave a Comment