In Love With Stine

Stine Goya collage prespring 2013

Ja, jeg er blevet forelsket i Stine. Ikke en hvilken som helst Stine, men Stine Goya naturligvis. Og det er vi mange der er, I know! Men det ændrer ikke på, at min mave nærmest snører sig sammen, når jeg lader blikket glide hen over hendes pre spring 2013 kollektion i fortvivlelse over, at jeg ikke har råd til at købe alle items. ALLE.

Jeg elsker Stine Goyas design for kombinationen af legende kant og samtidig sophistication, som jeg altid synes hendes kollektioner emmer af. På collagen ses lidt af mine favoritter fra pre spring kollektionen. Carla-kjolen til højre er dog fra AW12, men den er så smuk, så den måtte have en plads blandt mine andre favoritter. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg nærer en vis kærlighed for Goyas leopard-items, som ALLE kunne få en dejlig plads hjemme i mit klædeskab.

Jeg har dog bestilt ét item fra collagen, som jeg tænker skal udgøre en del af mit outfit juleaften, og som jeg sandsynligvis kommer til at skambruge hele foråret igennem også.

Er du også vil med Stine Goyas design? Og hvilke items er dine favoritter?

No Comments

Leave a Comment