LV tørklæde

Louis Vuitton tørklæde close up

Jeg fik dette klassiske og meget smukke tørklæde fra Louis Vuitton af Kasper i julegave. Tørklædet er af 60 % silke og 40 % uld og virkelig blødt og lækkert. Tørklædet er kæmpestort og smyger sig så fint om halsen og falder smukt.

Normalvis er jeg slet ikke til monogrammer på hverken tøj eller tasker, men på tørklædet her er de tilpas ‘usynlige’, og monogrammerne er endda meget tydeligere på billederne end i virkeligheden.

Glæder mig til at bruge tørklædet hele vinteren. Jeg vil style det med alt fra skindjakker til lange uldfrakker. Har i øvrigt et eller andet med tørklæder for tiden. Har netop (for et par måneder siden) tilføjet et leotørklæde fra Malene Birger til samlingen og et camouflage tørklæde fra Zara. Og mon ikke der ryger endnu et Malene Birger med hjem under udsalget:)

Louis Vuitton tørklæde Louis Vuitton tørklæde

1 Comment

Leave a Comment