New In: Another Mini Rodini Cobra

Mini Rodini Cobra Dress

Som det fremgår af tidligere indlæg, både her og her, så har vi kastet vores kærlighed på Mini Rodinis lækre børnetøjsdesign. Og nu er endnu et MR item havnet i frøken M’s klædeskab. Nemlig kobrakjolen med de gule kobraer fra AW12 kollektionen. Den er endnu alt for stor til hende, og skal derfor hænge på frøkenen til sommer. Vi var så heldige at overtage kjolen fuldkommen ubrugt fra en anden smuk, lille pige, som du kan møde her. Den oversize pasform på kjolen er nemlig bedre til min buttede, lille M, mente MM’s mor 🙂

Hvis du heller ikke kan stå for kjolen, så er den faktisk på udsalg nu – find den her.

Mini Rodini Cobra Dress Mini Rodini Cobra Dress Mini Rodini Cobra Dress

4 Comments

 • Ann-SophieC 3. januar 2013 at 11:12

  Ihh, jeg er også stor fan af Mini Rodini.. faktisk venter jeg i skrivende stund på den mørkegrå biker sweatshirt med asymmestrik guld-lynlås skal dukke op med posten – den ville virkelig være perfekt her i vuggestuestarten. Og ikke mindst over vores pingvinbody fra Soft Gallery eller guld-Mickey Mouse tshirt fra Atsuyo et Akiko eller eller eller…! Ih, hvor bliver den af? 😉

  Jeg tror også, kjolen kommer til at være fantastisk til smukke frk. M. I det hele taget er farveskalaen i efterårskollektion som skabt til din datters farver, synes jeg. Hvem der bare havde lidt mørklødet tient, ligesom hende <3

  Reply
  • Signe 4. januar 2013 at 14:51

   Ha ha, du er sød. Her hos os er jeg jo det hvide monster:-) Jeg er hvid i forvejen, men det bliver så meget tydeligere, når jeg altid ses ved siden af lille M og Kasper. Håber, snart du får din biker sweatshirt til den lille, smukke B. Vis den endelig frem på bloggen.

   Reply
 • Sebrina (farsprinsesse) 3. januar 2013 at 12:23

  Det er også favoritmærke herhjemme! Og den kjole er så fin!

  Reply
  • Signe 4. januar 2013 at 14:48

   Tusind tak, Sebrina. Glæder mig også så meget til, at M kan passe den 🙂

   Reply

Leave a Comment