Noget om trælegetøj

Klovne

Jeg har en svaghed for legetøj i træ og holder mig – så længe det kun er mig, der bestemmer – langt væk fra plastichelvede. Særligt gammelt trælegetøj appellerer til mig. Det er som om, det fortæller en historie om en svunden tid, hvor god kvalitet altid var i højsædet. Derfor er jeg også helt vild med det sortiment af gammelt trælegetøj, der står til rådighed for frøken M, når vi besøger hendes farmor og farfar.

Jeg tog lidt billeder af noget af legetøjet i juledagene. Det har alt sammen tilhørt frøken M’s far og faster, som kun gør det til genstand for endnu større fryd (hos moderen), når M begejstret kaster sig over legetøjet.

Meget af legetøjet kan stadig købes som nyt den dag i dag i butikkerne, men her følger affektionsværdien ikke med. Du kan sikkert kende Brio hunden og Brio ranglen!?

M i leg Gyngehest close up Klovne Brio hund Rangle Træklodser

No Comments

Leave a Comment