Fine baby bloomers

baby bloomers med name tag 

Jeg vil lige vise et par DIY bloomers, jeg syede til lille frøken M før vores efterårsferie med farmor og farfar i Spanien (som jeg stadig ikke har skrevet om på bloggen). Da vi skulle på ferie i oktober måned, stod jeg pludselig og manglede en masse sommertøj til frøkenen. Det sommertøj hun havde i skabet var størrelse nyfødt, og butikkerne bugner ikke ligefrem af sommertøj i oktober – der var faktisk intet at finde. Så jeg måtte selv kreere lidt tøj til frøkenen.

Stærkt inspireret af Caramel Baby and Child (pssst, de lækre bloomers er på udsalg netop nu) syede jeg disse tre par i blomstret Liberty, bomuld med prikker fra Malika og Rosa og bomuld med stjerner fra Stof 2000. Jeg blev ret tilfreds med resultatet og skal helt bestemt sy flere liberty bloomers, som lille M kan stavre rundt i til sommer med bare ben eller strømpebukser under på de kolde dage.

Her kan du se lidt billeder af resultatet. Undskylder på forhånd, at de er ret så krøllet. Strygningen gik lidt stærkt.

bloomers close up af ben DIY baby bloomers Bloomers i bomuld fra Malika og Rosa Liberty bloomers

5 måneder gammel frøken M i prikkede bloomers

5 måneder gammel frøken M i bloomers

11 Comments

 • camilla's fashionlab 7. januar 2013 at 10:05

  De er SÅ fine Signe… Jeg er helt pjattet med de blomstrede i Liberty… Åhh kan lige se f i dem 🙂

  Reply
 • S 7. januar 2013 at 20:10

  Hold op hvor er de fine:) Har lige overbevist mormor om at sådan nogle må hun sy til N:) Hvor har du fået M’s stofmærker? Det er rigtig fint med det guldtrykket på det sorte stof!
  Ps. Holder dig personlig ansvarlig for, at der i ly af mørket sneg sig lidt for meget Stella McCartney kids i indkøbskurven;)

  Reply
 • Signe 7. januar 2013 at 20:21

  Tak, søde Camilla:) Jeg skal også strak i gang med at sy nogle flere, så snart jeg får mit liberty hjem fra London.

  Reply
 • Signe 7. januar 2013 at 20:26

  Tusind tak:) Du skal virkelig få syet bloomers til din N. Det er simpelthen så sødt på sådan en lille numse. Stofmærkerne købte jeg online hos Ikast Etiket. Jeg valgte dem, der hedder vævede labels, som du kan finde her: http://www.ikastetiket.dk/vaevede_labels

  Ha ha, håber ikke jeg ruinerede dig helt så. Desværre var mine Stella favoritter faktisk væk, så jeg sprang over i denne omgang.

  Reply
 • Rikke 7. januar 2013 at 20:44

  De er super fine. Hvilket mønster har du brugt? Jeg har nemlig også planer om bloomers til skrubben 🙂

  Reply
 • Signe 8. januar 2013 at 8:40

  Jeg har syet ud fra et mønster i bogen: Børnetøj 0-3 år af Hanne og Susanne Meedon. Den bog kan varmt anbefales. Den indeholder mønstre på ALT, og det er super nemt at modificere dem, hvis du har bestemte ønsker.

  Reply
 • Josephine 8. januar 2013 at 9:42

  Hvor køber du dit liberty? Ih alle de spørgsmål 🙂

  Reply
  • Signe 8. januar 2013 at 10:29

   Det er hyggeligt med spørgsmål, Josephine:) Jeg køber mit liberty her: http://www.shaukat.co.uk/ generelt. Det er så vidt jeg ved, det sted, man kan få det allerbilligst. Men lige nu har de faktisk udsalg hos den officielle Liberty butik (også på web), men kun på få stoffer.

   Reply
 • Helle 25. marts 2014 at 22:13

  Hej jeg har lige købt en symaskine og er helt ny til og sy
  Jeg vil hører og du har et mønster til dem
  Vh Helle

  Reply
 • Bianca 26. august 2014 at 17:04

  Kan man bestille de fine bloomers hos dig? mvh Bianca

  Reply
  • Plummum 26. august 2014 at 17:34

   p.t. hr jeg slet intet tid til overs, men jeg siger til, hvis jeg på et tidspunkt hat tid til at masseproducere lidt 🙂

   Reply

Leave a Comment