New In: Wool Spencer

Frøken M i strik spencer 3

Nu er det faktisk ikke meningen, at ALT farmors strik skal vises frem her på bloggen. Men denne blå spencer er jeg nødt til at vise. M fik den til jul, og den er simpelthen SÅ fin og tyk og lækker i 35 % alpaca og 65 % uld. Frøken M har den også i grå, men den er hun snart for lang til. Heldigt, at farmor strikkede en mere 🙂

Min lille M’s yndlingsbeskæftigelse for tiden er i øvrigt at stavre rundt overalt på sine små buttede babyben. Altså ikke selv, men med os i hænderne som støtte. Det er simpelthen så frydefuldt et øjeblik, når lille M bliver ellevild over de mest (for os) simple og banale ting i verden, som hun møder på sin vej.

Spencer i strik

Frøken M i strik spencer 2 Frøken M i strik spencer 1 Frøken M i strik spencer 4

2 Comments

  • Jannie Dremstrup Olsen 10. februar 2013 at 19:51

    Den er såå lækker den spencer. Er der mulighed for at jeg kan få opskriften?

    Reply
  • Luciana Vera 24. oktober 2014 at 2:21

    så utrolig smukke sager farmor får strikket i de lækre kvaliteter 🙂 jeg er vild med Denne spencer og de fine leggings- må man spørge om farmor har lavet opskrifterne selv eller om der er bøger jeg vil kunne finde dem i? Kh Luciana 😉

    Reply

Leave a Comment