These Shoes Are Made For Walkin’

Bisgaard babysko

Det sidste stykke tid har min lille M holdt meget af at spankulere rundt med Kasper eller mig gående bagved, mens vores hænder agerer støtte for den lille dame, der er endnu er noget vakkelvorn. Hun knuger sig godt fast med sine små hænder om en af vores fingre i hver hånd, og så går vi, indtil vi møder noget spændende på vores vej, som frøken M absolut må hamre lidt på. Det være sig radiatorer, trappegelændere, bObles hval etc.

Derfor var det på høje tid, at frøken M fik sig et par futter med lidt hårdere bund end de adskillige sutsko, hun har. Hun glider rundt på strømpefødder, og det er ikke særligt fordrende for hendes nye måde at ville frem på.

Jeg er helt forelsket i Pom d’api og deres skønne skodesign, og ville (vil stadig) købe et par af deres sko til lille M. Men i går, da jeg shoppede efter noget helt andet end sko til frøkenen, faldt jeg tilfældigt over et par lækre skindsko fra Bisgaard, som jeg ikke kunne stå for.

Skoene er super bløde og bunden i kraftigt ruskind er ikke for stiv til M’s bløde babyfødder. Og noget af det bedste – skoene koster kun 299,- som i min optik er ret billigt for et par lækre babysko.

Ok, for at gøre en lang historie kort, så ville jeg bare lige tippe om, at skoene her er et godt bud på et par lækre indesko til en perfekt pris. Så find dem evt. i Magasin, som jeg gjorde, hvis du også mangler. De findes også i andre skønne farver: grå, sølv, lysebrune etc.

Jeg må straks smutte igen. Skal spise sushi fra Sticks. Det skal være nemt med aftensmaden i dag, da vi har været til 1 års fødselsdag hos en smuk og sej lille pige fra Vesterbro 🙂 Mere om det på et andet tidspunkt, når den seje piges mor selv har haft tid til blogging om den fine fest. Må dog fortælle, at vi blev forkælet med et fuldkommen overdådigt kageorgie – uhmmm fantastisk:)

God lørdag aften derude.

Bisgaard babysko Bisgaard babysko Bisgaard babysko Bisgaard babysko

1 Comment

  • Rikke 13. januar 2013 at 9:34

    Et tip er at give dem masser af læderfedt/skosværte. Villiam har også haft dem og jep de var hamrende lækre men blev også lynhurtigt slidte desværre. Hans var mørkebrune og da han voksede ud af dem efter en tre måneders tid lignede de nogle der var gået i arv i 3 generationer!
    Nu har han Enfant (i samme model) og de er en smule stivere (det gør nu ikke noget når han er 3 år) men har også holdt rigtig godt indtil videre.

    Reply

Leave a Comment