1-års fødselsdag hos MM

Kagefest hos MM boost

Som nævnt tidligere på bloggen, var vi i lørdags inviteret til lille Molly My’s 1-års fødselsdag på Vesterbro. Så hele familien drog af sted lørdag over frokost for at fejre MM.

Det var en RIGTIG børnefødselsdag med fin oppyntning, boller, lagkage og kakao med flødeskum – uhm! Som I måske kan se på billederne over teksten (og det er altså kun et udvalg), var det fuldkommen overvældende så mange lækre kager, MM’s seje mor havde lavet – tror næsten, at jeg i skrivende stund stadig er lidt høj på sukker:) Jeg er meget imponeret over MM’s forældres overskud til liiige at være en børnefamilie, passe job OG skabe en fest for deres smukke datter for 50 gæster – alt på én gang. Det er sejt!

Men hvorom alting er, så har festen i lørdags fået mig selv til at genoverveje konceptet for min lille frøken M’s 1-års fødselsdag. Hun fylder 1 år om 3,5 måneder. Say what? Jo, det gør hun altså, og jeg begriber ikke, at der er gået over 8 måneder siden, jeg blev sendt hjem fra Rigshospitalet med en lille bitte baby i armene. Tiden går skræmmende stærkt – næsten for stærkt til min smag.

Egentlig ville vi blot invitere bedsteforældre, faster og morbror til den lille dames fødselsdag, men nu er jeg altså selv blevet hooked på et lidt større arrangement. Er i tænkeboks nu – og det er vist også lige noget med, at jeg skal overbevise Kasper om, at en større fest er verdens bedste idé.

Tilbage til MM’s fest – det var jo det, indlægget skulle handle om. Herunder en lille billedkavalkade (mest af min M) i sort-hvid. Fik først slæbt kameraet frem efter det var blevet mørkt, så måtte bruge blitzen, hvilket jeg bestemt ikke er fan af. Derfor har jeg redigeret billederne til sort-hvid. Kun kagerne fik lov at beholde farven. Det er ligesom ikke så spændende med kager uden farve, vel?

Frøken M spiser en af de lækre boller

M til Mollys fødselsdag

MM læser lige kortet fra os med sin mors hjælp og pakker gaven op 🙂

Molly My og Michala

Frøken M og Kiras Palma er gået ombord i legetøjet.

M og P til fødselsdag

Kira og Palma er ret så optaget af et eller andet.

Kira og Palma

Frøken M hygger sig på gulvet med de andre børn.

IMG_1911

Frøken M er på ved ned i papkassen med legetøj.

M på vej ned i kassen

Du kan i øvrigt se detaljerne i frøken M’s outfit her, hvis du lyster.

Hvad er dine tanker om børn og fødselsdagsfest? Og hvordan fejrer/fejrede du dit barns 1-års fødselsdag? Del meget gerne dine erfaringer og tanker med mig.

1 Comment

  • Kira Trust 14. januar 2013 at 19:17

    Dejlige billeder 😉 Kan godt lide det af P, med en lang lakridssnøre hængende ud af munden! Afsløret som værende, ikke særlig meget spelt mor, når det kommer til børnefødselsdage 😉 OG jeg kunne godt sætte tænderne i, et eller mange stykker kage nu! Især den med mange bær, æblekagen og lagkagen med lakrids…og lige en enkelt cookie med hvid chokolade og havsalt <3

    Reply

Leave a Comment