Fashion Week Plans

CIFF Kids Feb 2013

I næste uge løber som bekendt endnu en Copenhagen Fashion Week af stablen, og jeg glæder mig oprigtig talt som et lille barn til at se nærmere på de nye børnekollektioner.

Alle dage vil min assistent ledsage mig – nemlig verdens skønneste lille frøken M 🙂

Netop derfor ved jeg også, at min foreløbige plan for det, jeg gerne vil nå, er overambitiøs. Min assistent kan sommetider være lidt humørsvingende, og nogle gange kan hun som lyn fra en klar himmel få et flip af en anden verden.

Men altså i en drømmeverden ser vores plan således ud for shows og events:

Torsdag: Mar Mar og Noa Noa Miniature

Fredag: New Generals og Petit by Sofie Schnoor

Lørdag: Bloggers Meet Brands og CIFF Kids trend show

Til blogger-arrangementet lørdag vil disse brands være repræsenteret:

 • New Generals
 • Livly
 • Soft Gallery
 • Name it
 • Petit By Sofie Schnoor
 • Mads Nørgaard
 • Gro Company
 • Poppy Rose
 • Petit Nord

Vi tager en dag ad gangen, min assistent og jeg, og så må vi tage til de shows, som vi kan og lyster. Udover shows og events skal vi naturligvis også rundt og ose på CIFF Kids messens to trend-områder. Der er i år et trend-område, som Papier Mache Magazine står bag og et som Helle Høgsbro, designer og ejer af Crème de la Crème a la Edgar står bag.

Hvad synes du lyder mest spændende af  hele den plan, jeg har ridset op? Og Hvad vil du helst se nærmere på?

Som nævnt når jeg ikke det hele, men jeg vil gøre mit bedste for at nå så meget som muligt, som selvfølgelig ryger på bloggen senere. Desuden vil jeg insta-blogge så meget som min assistent tillader på Instagram fra min profil derinde, der hedder @signekamper, hvis du skulle have lyst til at følge med der.

4 Comments

 • camilla's fashionlab 25. januar 2013 at 9:43

  Åh hvor er det et fint program du har sat sammen Signe. Jeg er simpelthen så ked af at jeg denne gang er forhindret i at deltage, da jeg har fået 100 invitationer og bare SÅ gerne ville med. Jeg kommer til at følge din insta tæt i de dage. Dog er det heldigvis mig der er på barsel ved de næste to CFW’s og der SKAL jeg og lillemanden afsted. Min blog blir helt tom for indlæg – håber jeg må låne et par af dine billeder evt. 🙂

  Reply
  • Signe 25. januar 2013 at 22:02

   Camilla, du kan tro, du må låne billeder. Skal nok sende til dig. Men nu ved jeg jo heller ikke selv, hvor meget jeg når og kan med lille M. Men ihhh, vil gerne det hele. Håber, vi kan tage sammen til et show næste år. Der arbejder jeg jo igen, men måske jeg kan tage et enkelt 🙂

   Reply
 • camilla 25. januar 2013 at 12:44

  God modeuge til dig og assistenten 🙂

  Reply
  • Signe 25. januar 2013 at 22:02

   Tak, søde Camilla 🙂

   Reply

Leave a Comment