Poppy Rose lækkerierne

Frøken M med Poppy Rose hårbøjle 2

I går begav jeg mig til Østerbros Brumleby for at se nærmere på de lækre Poppy Rose lagersalgsvarer. Jeg gik hele vejen fra Christianshavn til Østerbro for frøken M’s skyld, så hun kunne få en dejlig lang lur. Det var s**** koldt, og da jeg endelig kom frem var jeg ved at fryse en vis legemsdel af. AV! Men det var en smuk tur gennem Kongens Have i det klare frostvejr 🙂

Jeg skulle mødes med Kira og Michala, som allerede var i gang med at shoppe, da jeg ankom ti min efter lagersalget var åbnet. Der var PROPPET med (crazy) mums, og jeg tager ikke frøken M med til den slags igen, selvom hun klarede det så flot.

Herunder kan du se, hvad jeg fik med hjem: En cardigan, uld-leggins, jersey leo-leggins, futter og hårbøjle. Slet ikke alt det, jeg kom efter, men det var altså umuligt for mig at komme rundt med en baby på armen, så vi slog os ned i et hjørne og ravede til os derfra.

Som du kan se fik jeg ingen liberty-items med hjem. Øv! Har nu en plan om at sy en masse liberty kjoler og tunikaer til den lille frøken i stedet, som hun kan bruge til foråret og sommer. Men trods det, at jeg ikke fik liberty med hjem i posen, så er jeg virkelig glad for de andre lækre varer. 🙂

Frøken M med Poppy Rose hårbøjle

Frøken M med Poppy Rose hårbøjle 3Poppy Rose Cardigan Poppy Rose Cardigan Poppy Rose strik-leggins Poppy Rose strik-leggins Poppy Rose strik-leggins Poppy Rose leo leggins Poppy Rose leo leggins Poppy Rose hårbøjle Poppy Rose hårbøjle Poppy Rose futterVar du også et smut forbi lagersalget, og hvad købte du? 

8 Comments

 • Østfronten 26. januar 2013 at 19:07

  Nope, jeg gik all in på Norlie-lagersalget, så Bean er ved at have alle sin str. 80 outfits i skabet. Et par t-shirt og lidt bukser er vist alt, vi mangler 🙂

  Reply
  • Signe 26. januar 2013 at 19:19

   Åh, lækkert! Der ville vi også gerne have været forbi, men altså, galskaben må jo også have sine grænser. M har også sine str. 80 i hus, så må lige trykke på pauseknappen. Som om!

   Reply
 • Rikke 26. januar 2013 at 20:28

  Næh, et smut er vel også en smule underskrevet at kalde en tur fra Lolland til København 😉
  De er super lækre de uldleggins og hvor ser hun skøn ud med hårbøjle.

  Reply
  • Signe 27. januar 2013 at 21:23

   Ha ha, ja det er nok lige en underdrivelse, Rikke. Men du burde planlægge en tur til næste Poppy Rose lagersalg til sommer. De har så fine ting:)

   Reply
 • Maiken 28. januar 2013 at 21:19

  Der gad jeg også godt have været, men det var lidt for langt væk (og så har jeg allerede shoppet for meget).

  Du har faktisk fået liberty med hjem. 😉 Både hårbøjle og leoleggins er liberty print. Jeg husker ikke hvad printet på bøjlen hedder, men leggins er printet Plastic Fantastic som er et af de nye populære prints. Så du behøver ikke ærgre dig over at du ikke fik liberty med hjem – om end det måske er noget andet end hvad du mon havde tænkt dig og som er klassisk Poppy Rose. 🙂

  Reply
 • Maiken 28. januar 2013 at 21:31

  Der gad jeg også godt have været, men der er både lidt for langt og så har jeg allerede udsalgs shoppet rigeligt.

  Du har faktisk fået liberty med hjem. 😉 Både hårbøjlen og leo leggins er i liberty print, om end andre end det du nok forbinder med Poppy Rose. Bøjlen kan jeg ikke huske hvad printet hedder, men leggins er i printet Plastic Fantastic, som er et af de nye rigtig populære prints. 🙂

  Reply
  • Maiken 28. januar 2013 at 21:32

   Pokkers. Troede første svar var forsvundet, så derfor denne dublet. 😉

   Reply
  • Signe 29. januar 2013 at 12:23

   Ja, du har helt ret. Ved godt, at Plastic Fantastic også er liberty, så det er ret fejlagtig skrevet af mig egentlig 🙂 Men ja, mente netop de klassiske liberty-stoffer, som jeg gerne ville have haft en kjole eller tunika i 🙂

   Der er liiiidt langt for dig, ja, men måske du skulle planlægge en tur til sommer, hvor Poppy Rose holder lagersalg i Hellerup. Der er altså bare så meget fint tøj til de små guldklumper.

   Og p.s. jeg surfer rundt på din blog i ny og næ, efter jeg opdagede den i går. Den er så fin og interessant. Må ind og blande mig i et par indlæg senere. God dag!

   Reply

Leave a Comment