Pink Donut

Frøken M og bObles 3

Før jul skrev jeg dette indlæg for at få gode råd til vores julegave til den lille frøken M. Jeg fik rigtig mange gode forslag på Instagram. Men frøken M blev så begavet til jul, at vi valgte selv at give hende vores gave noget tid efter juleaften, da den ellers blot ville drukne i alle de andre gaver, som den lille dame alligevel var alt for lille til at forstå.

Men en julegave skulle hun jo have af sin mor og far og for ikke så lang tid siden gav vi hende endnu et bObles produkt til samlingen – nemlig en lyserød bObles donut, som har været på lille M’s ønskeliste længe. Jeg er vild med bObles’ produkter, som på én gang inviterer til barnlig leg og samtidig er udfordrende for børnenes motorik. Denne donut fungerer lidt som en pilatesbold, der blot er trykket sammen på midten, så den kan stå fladt på gulvet. Frøken M er vældig glad for den p.t. Den kan nemlig hamres på (så den afgiver høje lyde), og hun kan rejse sig op ad den – og det øver vi os en del på i øjeblikket.

Jeg brygger lige nu på endnu en ønskeliste til min lille M, som fylder et år sidst i april. Og der står allerede flere bObles produkter på listen (elefanten, fisken og myreslugeren og, og, og…). Min indre femårige pige drømmer om et helt bObles-land, som vi senere kan lege jorden er giftig på 🙂 Det var nemlig en af mine absolut største favoritlege, da jeg selv var barn.

Frøken M med bObles donut M og bObles Frøken M og bObles 4

1 Comment

  • Østfronten 28. januar 2013 at 12:25

    Bean er også helt pjattet med sin donut – og den var også en julegave. Den (og samtlige andre møbler bestiges all day, every day. Når vi altså ikke lige kravler) Dog fra mormor og morfar. Vi havde købt en mini-Fjällræv til hende. Julegaverne blev også hos os fordelt over et par dage, men vi havde givet strikse instrukser om, at der MAX var 1 gave per giver netop for at undgå den helt store gaveregn 🙂

    Reply

Leave a Comment