M’s fornemmelse for mode

Assistenten til CFW

Det er tid til at gøre status og vurdere min assistents indsats som min ledsager til denne omgang af CFW.

Assistenten har faktisk klaret modeugen over al forventning. Som du kan læse lidt om her, så havde jeg mine bange anelser ved at tage hende med til shows, events osv. Men hun har virkelig nydt at være på tur hver dag og har suget til sig af nye (fashionable) indtryk – som mor, så datter, ikke? 🙂 I dag så vi Petit by Sofie Schnoors show – som i øvrigt var super cool med masser af rå attitude – og den lille frøken sad begejstret og klappede i sine små buttede hænder næsten under hele showet. Og ja, så smeltede mit moderhjerte helt. Kunne næsten ikke koncentrere mig om at knipse billeder af børnemodellerne samtidig.

Dog kunne min assistent allerbedst lide presse loungen, hvor hun kunne sidde under bordene på bløde tæpper og spise mad ad libitum. Ja, det behagede min assistent, som i dag var hoppet i sine nye og enormt lækre uldleggins fra Poppy Rose. Dem skal vi helt sikkert have flere af.

Assistenten til CFW Assistenten til CFW

I morgen slutter jeg modeugen af med et Bloggers Meet Brands arrangement afholdt af CIFF Kids – denne gang uden min assistent.

Jeg blogger selvfølgelig om de forskellige shows og events over de næste par dage.

No Comments

Leave a Comment