Mummy Style #2: Introducing a new Concept

Plum Mum

Her på det sidste har jeg overvejet en del, hvorvidt min begejstring for mode (til mig selv) skal  skinne igennem på bloggen eller ej – og hvor meget det element i det hele taget skal fylde.  Plum Mum er ikke tiltænkt som en modeblog. Dem er der utallige af i blogland – og jeg har mine favoritter, som jeg labber i mig hver evig eneste dag. Men sagen er den, at mode fylder så meget i mit univers, at det naturligt også vil komme til at indgå på bloggen. Jeg bliver aldrig en ’dagens-outfit’-type, der dokumenterer og foreviger mine outfits nærmest hver eneste dag (thumbs up for jer, der gør det så ofte – det tager virkelig tid). Det har jeg slet ikke mulighed for, når jeg også skal blogge om alt det andet, som allerede fylder herinde. Men for at gøre en lang historie kort, så vil du fremover kunne se ’dagens’-inspirererede billeder af mig på bloggen i ny og næ. Disse billeder vil jeg med et humoristisk twist benævne Mummy Style. 

Hvad synes du om, at min mode vil komme til at fylde lidt mere herinde? Giv meget gerne din mening til kende.

Så hermed Mummy Style #2. I dag var jeg til et Bloggers Meet Brands event afholdt af CIFF Kids i forbindelse med modeugen, og jeg var hoppet i et outfit, der faktisk ligger ret langt væk fra min comfort zone – primært grundet skovalget. Jeg havde først sat et par killer heels på mine fødder. Jeg skulle jo af sted uden frøken M, så hvorfor ikke gå all in 🙂 men fortrød skovalget i sidste øjeblik, hvorfor jeg i stedet iførte mig et par flade sneakers med nitter som en kontrast til den klassiske kjole. Og hvor var jeg dog glad for, at jeg ikke gennemførte dagen i tårnhøje stiletter. Vi GIK rundt på CIFF Kids messen i to timer – jeg troede vi skulle sidde på vores flade, men nej, vi skulle gå fra stand til stand. Men mere om det event senere.

Så her er jeg: iført kjole fra Marc Jacobs, cardigan fra Benetton, sko købt i Hong Kong og den gode gamle Roxanne taske fra Mulberry.

Mummy Style 3Plum Mum 2 Plum Mum Sneakers

Mummy Style 1

5 Comments

 • camilla's fashionlab 2. februar 2013 at 20:49

  Bring it on. Jeg læser meget gerne dine mor-mode indlæg selv om det ikke er dit main focus. Elsker din stil smukke Signe <3

  Reply
 • Louise 2. februar 2013 at 21:29

  Vil da så gerne se nogle flere af dine outfits!

  Reply
 • Lou 6. februar 2013 at 7:56

  Ja meget gerne noget mere “Mummy Style”! Du har jo en super fin og sofistikeret stil. Den kjole er da også bare så lækker og det lyder til at det var meget klogt at hoppe i sneaks 🙂

  Lou

  Reply
  • Signe 6. februar 2013 at 20:40

   Hvor er du bare sød, Lou:) Skøn kommentar. Der kommer helt sikkert mere Mummy Style – kan ikke lade være.

   Reply
 • Rikke Pia Hansen 3. februar 2015 at 16:19

  Kære Signe.

  Hvilke modeblogs er dine favoritter? 🙂

  Reply

Leave a Comment