Når modsætninger mødes

Frøken M i New Generals og Poppy Rose

Jeg blogger lige nu fra min iPhone med en sovende baby på armen. Det er ikke sket i mange måneder, at lille M har sovet sådan. Hun har ondt, fordi hun er ved at få fire ekstra tænder på én gang, har let feber og er derfor meget træt og pylret. Men hvor er det helt igennem fantastisk at kunne sidde og nærstudere sin fredfyldte datter, der helt har givet sig hen til drømmeland i min favn.

Billederne her af frøken M tog jeg den anden dag, og det var et stort set umuligt projekt, fordi hun synes, det var meget sjovere at bevæge sig rundt i hele stuen med lynets hast. ALT skal undersøges, væltes, pilles ved, rives ned, rives i stykker, slikkes på, smages på etc.

Ville egentlig blot vise frøken M’s outfit, som består af grå kjole fra New Generals og vinrød Poppy Rose cardi. Poppy Rose og New Generals er ikke to tøjmærker, jeg normalt ville sætte sammen, da de repræsenterer hver deres univers, som ligger virkelig langt fra hinanden og efter min mening også sjældent komplimenterer hinanden. Men jeg synes, at dette outfit fungerer ret godt – når modsætninger mødes opstår somme tider sød musik:)

Pssst, jeg har faktisk cardien til salg, da den bliver for lille til frøken M lige om få øjeblikke. Er du interesseret, så skriv til mig.

Frøken M i New Generals og Poppy Rose Frøken M i New Generals og Poppy Rose Frøken M i New Generals og Poppy Rose Frøken M i New Generals og Poppy Rose Frøken M i New Generals og Poppy Rose

6 Comments

 • Kira Trust 11. februar 2013 at 14:12

  Meget skønne modsætninger <3 Og dejlige Frk. M!

  Reply
 • Rikke 11. februar 2013 at 15:06

  Hun er så sød 🙂
  Hvis vi ikke havde haft hund så skulle vi have sådan et fint tæppe som I har 🙂

  Reply
 • Julie 11. februar 2013 at 20:49

  Lækker trøje, hvad størrelsen er den?

  Reply
  • Signe 11. februar 2013 at 20:58

   Str. 9-12 Julie og ja, den er virkelig lækker i 100 % merinould:)

   Reply
 • Anja Christensen 5. april 2013 at 23:01

  Hvad havde du tænkt dig prismæssigt?

  Reply
  • Plum Mum 6. april 2013 at 8:54

   Den er solgt nu, Anja:) Men overvejer at sætte en masse andre til salg her, så hold evt øje med bloggen.

   Reply

Leave a Comment