In Love With Wood

Træstub in my kitchen

Vi har netop haft besøg  af frøken M’s farmor, farfar og faster i en par dage, og med sig havde de blandt andet denne smukke træstub, som lille M’s farfar selv har lavet.  Han er virkelig dygtig udi træbearbejdningens kunst og lavede blandt andet også disse lysestager til os ved juletid.

Jeg har ønsket mig sådan en stub længe efter at have set den i diverse lækre hjem, i boligmagasiner og på interiørblogs. Lige nu står stubben i vores køkken flankeret af en af vores Eames stole, men stubben kan i virkeligheden bruges et utal af steder. I soveværelset som sengebord, i stuen som sofabord (især hvis man har to stubbe), i entreen som entrémøbel, på børneværelset som skammel etc.

Vores stub er lavet af fyrretræ og slebet til, så den er helt fin og glat at røre ved, men så den stadig har beholdt sit rå look og årene i træet træder tydeligt frem. Looket kan varieres en del alt efter hvilke træ, man anvender, om man sliber og polerer stubben eller endda maler den.

Min tanke er, at jeg skal have fat i et lille skind, som jeg kan smide over stubben for at fuldføre det nordiske look.Træstub TræstubTræstub Træstub Træstub

2 Comments

 • Marina / cand.mor 12. februar 2013 at 19:05

  Aj, hvor er den flot! Helt misundelig. Må se om jeg ikke kan få lokket ham svigerfar til at lave sådan en til mig.

  Reply
  • Signe 12. februar 2013 at 20:02

   Det skal du gøre. Det ser altså så cool ud med sådan en stub:) Jeg er SÅ glad for denne her.

   Reply

Leave a Comment