En café-anbefaling og noget om en sur tjener

Frøken M

Hermed en lille billedrække fra sidste weekend, hvor vi spiste brunch på Metropolitain på Frederiksberg. Jeg har vist et par billeder derfra allerede, men disse har ikke været på bloggen før, og jeg synes selv, de er blevet så fine af min lille blomme – lysindfaldet var helt fantastisk til photo shooting på cafeen, som jeg fik udnyttet til fulde. De andre gæster sendte mig en del blikke, da jeg ustoppeligt rendte i hælene på Frøken M med et kæmpe kamera for at skyde billeder af hende fra alle vinkler. Det er SÅ meget mig i en nøddeskal. Og lille M synes, det er en fest at være ude og har mere end travlt, så vi farede begge rundt.

Caféen er et sted, jeg kan anbefale alle børnefamilier til en hyggelig weekend-brunch eller frokost. Der er meget plads mellem bordene – sjovt, hvad man pludselig sætter pris på – og mange (mere end ti, tror jeg) højstole til de små. Desuden er hele den ene halvdel af caféen tilegnet børnefamilier, hvor der endda er to store sofaer, som bl.a. er perfekte til mødregrupper. Cafékortet på Metropolitain byder på de vante cafe-klassikere, og især ’Foderbrættet’ er værd at prøve. I weekenden byder caféen på brunch-buffet, og der er masser af børnevenlige retter, som du kan forkæle børnene med også. Niveauet er middel – måske en smule over gængs cafeniveau. Og prisen er absolut rimelig.

Jeg er efterhånden kommet på Metropolitain en del under min barsel, og personalet plejer at være servicemindede og søde … lige med undtagelse af sidste lørdag, hvor mindst den ene tjener havde fået det forkerte ben ud af sengen. Jeg var på vej tilbage til vores plads, efter at have været gået om bord i brunch-buffeten, da den ene tjener bemærker surt og meget højt til sine kollega, at folk (læs: gæsterne) er nogle ”FUCKING NARRØVE!” . Samme tjener får senere fortalt mig – på en absolut ikke særlig pæn eller overskudsagtig måde – at jeg går et rigtig usmart sted og gerne må fjerne mig, så personalet kan komme frem og tilbage. Mit lidt overraskede smil og ”Jo, jo jeg er da på vej” hjalp tilsyneladende ikke på tjenernes humør.

Det er muligvis unfair at nævne denne episode på bloggen, når jeg generelt er rigtig glad for at komme på caféen. Men kender du ikke de der små situationer, der gør, at man går fra et sted med en rigtig dårlig følelse i kroppen, der med ét gør hele besøget til en dårlig oplevelse? Ja, tjeneren har haft en dårlig dag – det har vi jo alle i ny og næ, men det ændrer ikke på, at man kommer som betalende kunde og derfor køber en service, der ikke inkluderer surt personale, der kalder gæsterne for fucking narrøve!

Min lille blomme M laver hoved Frøken M igen M med bold M på Metropolitain M gyngehestHusk at du kan vinde lækre produkter fra Stuhr, Raz Spa, Sangenic osv. Til en værdi af 700 kr. lige her

5 Comments

 • Østfronten 18. februar 2013 at 9:46

  Hmm. Det er aldrig ok at tale sådan om andre mennesker. Og slet ikke når det er i professionel sammenhæng. Jeg kan sagtens følge dig i, at det giver en dårlig mavefornemmelse og mindre lyst til at komme igen trods andre, og gode, oplevelser. I øvrigt – hvad er sålen lavet af i de små sko? De er så fine, men er de også mega-skridsikre? (Det skal det nemlig være til Bean, der rejser sig op ad alting og ‘går’ langs med sofaer/borde/div. møbler)

  Reply
  • Signe 19. februar 2013 at 8:24

   Nej vel!? Blev også ret overrasket og lidt mundlam :/ Sålen på MJ skoene er slet ikke skridsikker (undskyld til din sviger;)) Så vi bruger dem mest til pynt. De kan ikke anvendes, når Frøken M går med sin gåvogn – eller når hun rejser sig op ad ting..

   Reply
   • Østfronten 19. februar 2013 at 8:32

    Hehe, min mund er lukket med syv segl ift. svigermor! Det var mere fordi de er så cute, at jeg overvejede at finde noget lignende til Bean.

    Reply
 • Tea 19. februar 2013 at 7:02

  Skal derhen på torsdag med min mødregruppe! Spændt på hvordan det bliver. Glæder mig dog!

  Reply
  • Signe 19. februar 2013 at 8:26

   Er helt sikker på, at I får nogle dejlige timer. Jeg var bare uheldig den dag, jeg refererer til, men der skal jo ret mange gode oplevelser til at opveje en dårlig, du ved;)

   Reply

Leave a Comment