Friends

A og MFrøken M havde i dag besøg af sin fine, lille veninde, A – og jeg af lille A’s mor til hygge og frokost, som vi så ofte har gjort det her under barslen. Der er under 24 timer mellem pigerne aldersmæssigt, og det er skønt at se, at de får mere og mere glæde af hinandens selskab, jo ældre de bliver. I øjeblikket handler det mest om at pille ved hinanden – øjne og ører er især spændende – og helst også smage lidt på en arm eller en kind.

De små piger ‘mødte’ hinanden, da de var blot få døgn gamle, da jeg (eller nok mest Kasper) fik den geniale idé at vandre gennem hele Rigshospitalet fra én barselsgang til en anden for at besøge A og hendes stolte forældre. Det kan IKKE anbefales at tage den tur efter tolv timers veer og efterfølgende akut kejsersnit. Just saying! Jeg kunne næsten ikke gå.

Og hvad er så pointen med dette indlæg? Pointen er, at det er og har været guld værd at følges ad med en person, der har et barn på præcis samme alder som Frøken M. A’s mor og jeg kendte stort set ikke hinanden, før vi fik pigerne (kun lidt gennem pigernes fædre). Men i dag er vi veninder og kan dele langt de fleste glæder og frustrationer, der følger med rollen som mor, og møde forståelse, hvilket er ret så befriende midt i det på én gang opslidende og glædesgivende barselsland. At blive mor åbner for en helt ny verden, man end ikke forestillede sig fandtes og fører også muligheden for nye relationer og knytning af nye bånd med sig. Lille A 2 Frøken M A og M 3 A og M 2 Lille A M i fuld fart

No Comments

Leave a Comment