Endelig feberfri… næsten

Frøken M er endelig feberfri igen (7.9.13) . Jeg synes hun har haft høj feber i evigheder, men nu er det slut. Med feberens forsvinden kom det gode humør, og min lille blomme har sine moments, hvor hun simpelthen er SÅ glad og fiser rundt i hele lejligheden for at undersøge alt, rive alt ned osv. Ret sødt trods det konstante rod, som det også fører med sig.

På billederne sidder Frøken M på sin nye (gamle) slagbænk, som jeg har købt gennem en pige på Instagram. Bænken var hvid, da vi overtog den, men vi fik en autolakerer til at male den sort, og resultatet er blevet så fint. Nu venter bænken blot på at indtage sin rette plads på lille M’s værelse.

Jeg vil smutte igen. Er nemlig selv blevet febersyg (NU må det simpelthen stoppe!) og ligger p.t. under dynen.

Frøken M og aben på den nye bænk Frøken M giver aben en rystetur Frøken M klar til lurFrøken M og aben

Frøken M’s outfit
body: New Generals // uldleggins: Poppy Rose // skindsko: Bisgaard // hue: farmors strike

3 Comments

 • camilla 25. februar 2013 at 18:25

  Det er da utrolig så hårdt den lille pige er ramt og hun er ikke engang startet i vuggestue endnu. Måske hun ender med at være godt immuniseret til vuggestue start så i undgår den berygtede vuggestue pest.

  Reply
 • michalabastian 26. februar 2013 at 7:37

  Den er godt nok blevet fin Signe!! Heldig lille pige hende M, og hvor er det dejligt at hun er frisk igen….. Nu mangler vi bare dig <3

  Reply
 • Østfronten 26. februar 2013 at 8:14

  God bedring til dig! Skal vi måske rykke vores torsdags-date til næste uge? Og satse på, at alle er raske til den tid? (Og sikken en fin bænk 🙂 )

  Reply

Leave a Comment