Prinsessen kyssede en frø – hun vandt en prins

IMG_2717

Jeg modtog lidt forskellige produkter fra Raz Spa (gave) den anden dag heriblandt den læbepomade, som du ser på billederne. Den lille øko-fætter af en læbebalsam er seriøst blevet mine frostsprængte læbers bedste ven. Læberne er nu ikke længere rynkede og tørre, men bløde og friske. Læbepomaden har en cremet konsistens, og så dufter den af  (og smager også lidt af dem) nogle bolcher, som jeg husker fra min barndom, og det er et plus hos mig 🙂

Den kan anbefales, hvis du også har et sæt læber, der kunne bruge lidt kærlighed ovenpå vinterens hårde behandling.

Raz Spa

2 Comments

 • Marina / cand.mor 1. marts 2013 at 11:51

  Nye læbepomader kan man altid bruge – de bliver jo væk, de små skiderikker 🙂
  God weekend til jer!

  Reply
  • Signe 1. marts 2013 at 20:42

   Ja, for et godt ord endda 😉 God weekend til jer også!

   Reply

Leave a Comment