Friskpresset rødbede-juice

Rødbede juice

I går pressede Kasper og jeg juice en masse i forskellige former og farver. Den ene variant, som du ser på billederne her, er en af mine klare favoritter, som jeg derfor vil dele på bloggen.

Det er en stærk juice – en rigtig smagsbombe, så hvis du ønsker en mildere juice skal du lige skære lidt ned på ingefær og rødbede og fx tilsætte flere æbler i stedet. Selv er jeg stor fan af juice, der giver dig en på smagsoplevelsen. Og så elsker jeg tilmed farven på denne juice, som bliver flot og dyb bordeaux.

Til min variant skal du bruge: 1 kæmpe rødbede, 4-5 mellemstore gulerødder, 3 æbler og 1 stor knold ingefær.

Igennem presseren med det hele og du er done.

God fornøjelse 😉

Rødbede juiceRødbede juiceRødbede juice


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment