Den danske kaviar

Jeg ELSKER, når stenbiderrogn-sæsonen starter. Sæsonen har været i gang lidt tid, men først nu er priserne humane igen. I eftermiddags købte jeg 400 gram stenbiderrogn for 350 kr. hos fiskehandleren Fisk og Færdigt på H. C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Vi skal nemlig servere de små lyserøde æg til forret i morgen, når Frøken M’s ene hold bedsteforældre kommer på visit.

Men heldigvis er 400 gram for meget til fire personer, så Kasper og jeg tyvstartede her til aften.

Nuiii, hvor er det bare fantastisk at sætte tænderne i et ristet stykke rugbrød med fed cremefraiche, finthakkede rødløg og spændstige stenbiderrogn. Det er uden tvivl en af mine all time yndlingshapsere, og de små rogn har på alle måder gjort sig fortjent til sit tilnavn ‘den danske kaviar’.

StenbiderrognStenbiderrogn bedste mad i verden


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Marina / cand.mor 22. marts 2013 at 20:55

    Mmm, det er altså også en utrolig lækker spise. Tænker straks på solbriller, have, hvidvin, bare tæer, jordbær og og og… Gå nu væk, sne!

    Reply

Leave a Comment