Gæk, gæk, gæk…

Et lille hurtigt påskepip herfra, inden jeg igen går ombord i pandekagerne fra i går. Nam. Vi har i dag besøgt børnemuseet på Nationalmuseet især for at aktivere blommen en smule. Det er et absolut anbefalelsesværdigt sted for børnefamilier, og selvom museet er tiltænkt større børn end Frøken M, var hun alligevel godt underholdt. Vi tager i hvert fald snart turen igen, hvor vi kombinerer besøget med den berømte weekendbrunch, der serveres i Nationalmuseets restaurant.

I dag kunne man få lov at klippe sit eget gækkebrev i børnemuseet, som hverken miniblommen eller faderen synes var en god idé. Men det synes jeg. Jeg ville klippe et gækkebrev, og det gjorde jeg, ja jeg gjorde så (sammen med en masse børn) med verdens sløveste saks.

Hermed lidt billeder fra dagen, der gik. Hvordan fejrer I påsken? Fortæl, fortæl. I er så stille disse dage. Måske fordi I har travlt med familietamtam og andre hyggestunder!? Jeg er personligt så dårlig til at lade den computer være.

IMG_3522

Klip, klip, klip

På skulderen af far 2

Det er et hit at sidde på fars skuldre

IMG_3519

Grin bare. Gækkebrevet blev klippet på to minutter med den sløveste saks nord for Alperne 😉

Happy easter

Vi har det så sjovt!

IMG_3524

Og vi tager lige en tur mere…


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 29. marts 2013 at 22:06

  Nååårh et fint gækkebrev hihi 🙂 Vi har også været på Nationalmusset for et par år siden, hvor det var super godt.Mon ikke det er samme udstilling de kører for børnene? Det var et stort hit, så det kunne godt være vi snart skulle på den igen nu hvor begge børn er større. Vi har nemlig ferie i næste uge, og så er der sikkert ikke så mange folk, hvilket passer mig rigtig fint 🙂 Fortsat god påske!

  Reply
  • Plum Mum 30. marts 2013 at 7:31

   Det lyder da som en fantastisk ide at tage derind i næste uge, hvor alle ikke har ferie:) Det kan kun anbefales, og I kan jo også kombinere med den gode weekendbrunch-buffet, som sikkert vil være et hit for ungerne:)

   Reply
   • Signe/ Copenhagen+Kiddo 30. marts 2013 at 16:47

    Mmm ja den har vi ikke prøvet før, så det lyder da som en god ide 🙂 Det er i øvrigt lige gået op for mig, at You Tube damen er hende der brøler i badekarret i “Hjælp vi skal føde” hihi. Hvis du altså ser det…

    Reply
    • Plum Mum 30. marts 2013 at 17:19

     Hvor sjovt 🙂 Hun er åbenbart en rigtig linselus. Jeg har faktisk kun set få afsnit af det. Er totalt bange for fødsler (også efter at have været igennem én) og bliver altid ret så påvirket, når jeg ser de der vilde fødselsoplevelser. Men bliver da nødt til at se det klip med Youtube-damen nu;)

     Reply
 • Katja 29. marts 2013 at 22:52

  hvor er din datter bare noget af det skønneste <3 <3

  Reply
  • Plum Mum 30. marts 2013 at 7:32

   Tusind tak, Katja<3

   Reply
 • Kristiane 30. marts 2013 at 9:26

  Hvor er det nogle fine billeder. Skønt I hygger jer. Glæder os til at se lille M, som er blevet stor, med mange fine tænder. Vi hygger på Sicilien, her er ca. 19 g i skyggen. Går mange turer, og nyder det dejlige vejr. Spiser dejlig italiensk mad med gode lokale vine.
  Længes til at se jer.
  Knus

  Reply
 • Østfronten 1. april 2013 at 20:02

  Det er nemlig SÅ skægt at være på museum 🙂 Louisiana og Statens Museum for Kunst har vi også gode erfaringer med. SMK mest fordi det er spændende at kigge på alle de fine farver – og fordi der er god råbe-akkustik!

  Reply

Leave a Comment