Mummy Style #7: På vej til påskefrokost

Jeg nyder fortsat påskedagene fuldt ud, og vi var i dag til påskefrokost på skønne Frederiksberg, hvor det meste af familien var samlet.

Jeg blev så glad og opstemt af den dejlige sol, som allerede kiggede ind ad vinduerne fra morgenstunden. Jeg blev helt forårskåd og nægtede at lade mig kue af det faktum, at kulden stadig bider i kinder og hænder. Jeg hoppede derfor i glimmerballerinaer, magenta-farvet Goya-dress og skindjakke (smed dog en pels udover).

Om det var koldt? Jo, jo men det var jo forår i dag, og det måtte jeg fejre. Kasper forevigede galskaben midt på villavejen på Frederiksberg, som du kan se resultatet af på billederne 😉

Hvad har I lavet på årets smukkeste påskedag? Fejrede I også, at foråret pludselig kunne mærkes? Signe collage2Signe2Signe1Signe5Signe6Signe collageOutfit details:

kjole: Carla dress fra Stine Goya // Tørklæde: Louis Vuitton // læderbælte: Monki // glimmerballerinaer: købt hos lokal skomager i Spanien // skindjakke: Part Two // shades: Top Shop

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Emili 31. marts 2013 at 21:27

  Hot mama

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:21

   TAK 😉

   Reply
 • Lou 31. marts 2013 at 22:23

  Den kjole er intet mindre end fantastisk og har den skønneste farve 🙂 Lad os håbe at forårsvejret er kommet for at blive!

  /Lou

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:21

   Er også så glad for den. Ja, FORÅR kom nu!!!

   Reply

Leave a Comment