Legetumlinger

bObles Legetumlinger3txt

For et par uger siden lå der en fisk, en gris, en elefant, en kylling og en abe i vores postkasse. Tumlemøbelproducenten bObles, som vi er stor fan af her hjemme (se fx her og her), har været så søde at begave Frøken M med virksomhedens sidste skud på stammen –  nemlig de nye Legetumlinger, som passer perfekt ind i blommens nuværende og voksende bObles–samling.

De fem Legetumliger, der er formet i fem velkendte bObles-dyremotiver, kunne ikke komme på et bedre tidspunkt. Den lille blomme tog nemlig sine første selvstændige skridt i går morges. Juhuuuu! Altså hvor hun selv slap, det hun stod op ad for at gå ca. 10 skridt. Og det blev hun så ved med efterfølgende. Ja, ja hendes moder er pavestolt 🙂 Det ser simpelthen SÅ sødt ud, når sådan en lille størrelse kommer stavrende over gulvet – helt vakkelvorn og usikker på benene. Med Frøken M’s nyerhvervede egenskab har vi mere end nogensinde før brug for bløde spots i lejligheden, som hun kan falde ned på, uden at slå sig nævneværdigt. Legetumlingerne er derfor et perfekt supplement til hendes bObles legegulv, donut og hval, som til sammen udgør et farvestrålende, lille legeland.

De fem brikker fra bObles ser umiddelbart ikke ud af meget, men den lille blomme har virkelig en fest med at kravle rundt på dem, løfte dem i vejret, banke dem ind i hinanden, gemme sig bag dem og ikke mindst at bide i dem, som utallige bidemærker i tumlingernes kanter vidner om (billederne taler vist for sig selv). Når Frøken M bliver en smule ældre kan de nye tumlinger indgå i lidt mere komplekse lege, som vil give et endnu større udbytte af de fem brikker og resten af blommens tumlemøbler.

Jeg forestiller mig, at de er perfekte til ’jorden er giftig’, som slalombane, til balancegang med brikkerne på hovedet, skuldrene eller mellem benene. Alt sammen leg, der er med til at udfordre bevægemønster og balance, som styrker de motoriske egenskaber.  Og det er netop det, jeg holder så meget af ved bObles – at de gang på gang producerer tumlemøbler, der på én og samme tid er sjove og udfordrende for børnene, og som ikke mindst er pæne og stilrene og passer ind i langt de feste hjem.

Legetumlingerne måler 2 cm i højden og har en diameter på 20 cm. Du kan finde dem lige her.

IMG_4129

bObles Legetumlinger 1txtbObles Legetumlinger2txtOutfit details: Forårsjakke: Ticket to Heaven (gave) // Strømpebukser: Limonade // Kjole: Petit Bateau // Sløjfe: Kira Trust


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Marina / cand.mor 18. april 2013 at 11:18

  Hvor er det sejt! Well done, lille blomme!!
  Er også selv kæmpe fan af bObles. Pt. er det suverænt skæggeste at kigge igennem under elefanten, op over, ned under, op over igen og igen og igen 🙂 Og Farlige Fie lokkede mig så lige til Lirumlarumleg, hvor en donut røg i kurven…

  Reply
  • Plum Mum 18. april 2013 at 15:15

   Åhh, hvor sødt – kender godt de lege 🙂
   Ja, hun er farlig hende Fie. Lirumlarumleg har bare de lækreste sager. Hmm, burde man købe lidt lækkerier, nu hvor blommen snart har fødselsdag? 🙂

   Reply
 • Østfronten 22. april 2013 at 13:54

  Dygtige, dygtige M! Hvor er det flot 🙂 Men hun har jo også meget hellere ville op i højden end det dér kravle-værk.

  Reply
 • Gæsteblogger | Ticket Outdoor by Ticket to Heaven 10. september 2013 at 13:33

  […] Udover dette kan I også læse indlæg’et, hvor Blomme viser vores fine Litta baby frakke frem her. […]

  Reply

Leave a Comment