Noget om ferie med børn i den dersens lokalavis

Screen Shot 2013-04-27 at 7.46.45 PMSom nogle af jer måske husker, så er jeg blevet fast klummeskribent i vores lokale avis, og i dag udkom avisen med mit klummeindlæg nr. 2. Hvis I har interesse, kan I læse med lige her i avisens online-version.

Jeg skriver lidt om det dersens ferie, der pludselig ikke længere er så afslappende, som ferie var den gang, I ved nok, FØR VI BLEV FORÆLDRE! 😉 Kender I det?

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Signe/ Copenhagen+Kiddo 27. april 2013 at 20:40

    Oh yes, hvor vi kender det. Jeg kan sagtens forstå I vælger at hoppe på All Inclusive. Det gjorde vi også med min søn da han var et år. Nu er jeg klar til at vi skulle prøve noget andet, men min mand prøver intenst at lokke mig til all inclusive igen, hvis vi skal komme hjem fra ferie med bare en lille smule overskud 🙂

    Reply

Leave a Comment