Sleeping Beauty <3

Sleeping BeautyJeg hentede en temmelig træt og pylret pige fra dagpleje tidligere i dag, som næsten ikke havde sovet i løbet ad dagen. Det sker ret ofte disse dage, og den berygtede ulvetime, som i forvejen er en smule hård at komme igennem, kan ganges med ti de dage, hvor den lille blomme ikke har fået nok søvn. Jeg tog derfor en hurtig beslutning om, at ulvetimen skulle holdes ude af hjemmet – på den måde går det nemlig altid meget lettere. Vi lynpakkede tæppe til græsset, legetøj og lidt mad. Men vi var knapt kommet af sted, før den lille, trætte mus faldt i dyb søvn. Det gav til gengæld mig en halv time tiltrængt me-time i solen ved vores lille sø. Det var helt fantstisk med ro – intet mindre!

Jeg tillod mig at skyde et billede af min sovende skønhed. Hun er i øvrigt iført sit nye termosæt fra Ticket to Heaven (dette), som vi lige har købt og sine nye sko fra Petit Nord. Sidstnævnte er geniale som begyndersko, fordi hælkappen er helt stiv, og sålen er meget bøjelig. Det tog mig i øvrigt FOR EVER at finde de rette begyndersko til et lille barn, der netop er begyndt at gå, men disse kan altså varmt anbefales – også fordi de ikke er så klodsede. Jeg købte dem i Illum, men du kan også finde dem her, hvis du er fristet.

Frøken M sover (igen), og jeg vil snart gøre det samme. Er helt fredagssmadret. Kender I ikke det?


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment