Sæbebobler med Onkel K

Sæbebobler med onkel K

Outfit details: Cardigan: Norlie//Gamacher med katte: H&M

Vi have lynbesøg i søndags af Frøken M’s morbror fra Aarhus, som vi her på bloggen kalder Onkel K. Selvom den lille blomme var halvsløj (i dag er hun helsløj med høj feber and all), så hyggede hun sig gevaldigt med sin onkel. Han pustede sæbebobler med hende, og det var ret spændende, synes Frøken M – og lidt uforståeligt, at man ikke kan fange boblerne i hænderne, uden de går i stykker.

Onkel K er et af de bedste, største og mest elskværdige mennesker i verden, derfra hvor jeg betragter. Derfor gør det så godt inden i, når jeg kan se, at min lille blomme og han begynder at knytte et så fint og uvurderligt bånd.

God mandag aften <3

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Østfronten 7. maj 2013 at 21:35

  Fin boble-stund. De dér glimtende, flygtige bobler er også et sikkert hit herhjemme. Og det er så fint at se, hvordan båndene knyttes mellem ens hjertebørn og ens nærmeste. (Også fordi det giver luft og frihed til fx en pasning engang imellem!)

  Reply
  • plummum1361564910730 9. maj 2013 at 22:41

   Åh, ja du har ret. Hvis så ikke brormand havde valgt at bosætte sig i skønne Aarhus, så var pasningsmuligeden måske lidt mere inden for rækkevidde. Men det er helt klart et kæmpe plus med mulighed for lidt aflastning i ny og næ.

   Reply

Leave a Comment