Lidt om at have lidt for lidt tid

M med kuffert

Og det var så hele tre gange lidt 🙂

Her er en smule stille på bloggen disse dage. Hvorfor? Fordi jeg synes, det er svært at nå det hele: Passe sygt barn (som heldigvis snart er fit for fight igen), passe arbejde, passe mig selv, passe forhold, passe blog, passe venner og veninder etc. Jeg har faktisk så mange indlæg, idéer og tanker, jeg har lyst til at dele ud af på bloggen. Og de kommer. Men indtil da, vil jeg lige vise min lille, fjollede charmetrold. Hun har en eller anden dille for tiden, som går ud på at hente diverse  ting og sager rundt omkring i hjemmet – hovedhalekar, bamser, skåle, opladere til mobiler, ledninger og you name it – og dernæst gå (stavre) en lille tur med tingen i hånden. På billederne er det hendes ene legekuffert, der skal på en lille tur.

Nyd aftenen <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment