Altanhygge og bare ben

Hvilken skøn dag at have fri på. Selvom dagen startede med regn (som i øvrigt også var ret sjovt for en vandpytelskende blomme), så gik der ikke mange timer, før solen kiggede frem og kastede sin skønne og endnu blide varme på vores kinder og bare hud. Vi smed de lange hoser og erstattede dem med florlet sommertøj. Og ja, vi huskede solcremen med høj faktor 🙂 Vi havde flere forskellige planer i dag, men ikke én af dem blev ført ud i livet. Vi faldt nemlig alle tre i søvn midt i den store dobbeltseng og sov i over to timer. Og det var nu også ret dejligt trods manglende udførelse af to do liste.

Havde I en skøn fridag i solen?

Blommens tøj er i øvrigt en gave fra søde Molly My, som har købt det fine sæt med hjem fra Paris. Både bloomers og t-shirt er fra franske Bout’chou, og det passer helt perfekt til en buttet bandit. Tak sødeste Molly My <3

Altanhygge 1

Altanhygge 2


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Michala 9. maj 2013 at 22:06

  Ih, det er kommet i brug! <3 For er det skønt til hende, det var et godt valg vi gjorde der! Hurra for solskin og bare ben.

  Reply
  • plummum1361564910730 9. maj 2013 at 22:37

   Det var et perfekt valg<3 I ramte plet:) Ja, hurra for at sommeren er på vej ENDELIG. Den har været så savnet.

   Reply

Leave a Comment