Tom for ord

MarMar dress happy collage

Jeg er fuldkommen tom for ord, men de her billeder, som jeg tog for et par timer siden på altanen – mens Kasper gav den som grill-mester – er jeg nødt til at dele lige nu. Det smil, som præger min lille blommes ansigt lige der, ER DET BEDSTE, JEG VED!

Men jeg er flad nu. Fuldkommen. Ugens dage har været helt vanvittige og har stået på overload af arbejde mestendels fra barnefaderens vedkommende, men som immervæk også betyder et noget strammere program for mig (som også skal få puslespillet til at gå op). Så mens miniblommen og hendes far sover sødt inde i soveværelset, vil jeg koble fra, så godt som det nu kan lykkes mig.

Det var de ord, jeg havde. God fredag blogland!

Outfit details: Cardigan: Norlie//Kjole: MarMar (gave) //Strømper: H&M 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Michala 17. maj 2013 at 21:14

  Åh ja, hvor er hun lækker og glad!! Fantastiske billeder…. <3

  Reply
 • Østfronten 19. maj 2013 at 8:40

  Alle fingre krydsede for en skøn pinse med en glad M – ens barns latter er uden konkurrence det bedste i verden 🙂

  Reply
 • Maria (viamaria.blogspot.dk) 19. maj 2013 at 12:03

  Hun er virkelig også skøn. En meget smuk pige med glimt i øjet:)

  Reply
 • cecily 22. maj 2013 at 21:09

  Hvor ser hun dejlig ud 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 22. maj 2013 at 22:58

   Tak:)

   Reply

Leave a Comment