Ferie med babybassen

foto-26

Nu er den dersens sommerferie endelig i hus. Det var meningen, at den skulle have været planlagt og tilrettelagt for 100 år siden, men med en lille utilregnelig blomme trak projektet altså ud i det uendelige. For hvordan planlægger man den bedst tænkelige ferie, der skal give værdi for alle familiens medlemmer – både de krævende og til tider ret besværlige og de mindre krævende og besværlige? Det tror jeg, vi har fundet svaret på nu, men mere om den sag en anden dag.

Ferieplanlægningen fik mig til at løbe billederne igennem fra sidste gang, vi rejste ud af landet med Frøken M. Her var hun 5,5 måneder og altså rundt regnet et halvt år yngre end i dag. Hun var en ordentlig babybasse, som billederne også afslører og meget mere ‘lille baby’, end jeg mindes.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Signe 26. maj 2013 at 21:20

    Det lyder spændende. Jeg glæder mig til at høre hvad I har fundet på. Vi har ikke planlagt noget endnu, og tiden nærmer sig jo, så vi skal nok snart i gang 🙂

    Reply
  • Signe 26. maj 2013 at 21:20

    Sætter lige kryds i opfølgende kommentarer

    Reply

Leave a Comment