Hvem sagde jinx?

foto-28

Komm.rådgiver in spe?

Ok, har muligvis begået hybris med gårsdagens blogindlæg. Pis. Hvem var med mor på arbejde i dag – altså så længe det varede? Og hvem fik raseret diverse (heldigvis interne) møder godt og grundigt? Jep, du gættede rigtigt – nemlig den lille blomme. Hvorfor hun var med på arbejde? Fordi jeg klokken lidt i otte i morges på vej for at aflevere et styk miniblomme i pasningsordning ser en sms på min telefon fra børnepasser, der skriver, at hendes datter er syg. Godt så – det skabte en lettere panisk situation (og Kasper var for længst smuttet på arbejde), men vi fik pakket vores habengut og kom ud af døren på et kvarter.

Frøken M holdt præcis til kl. 10.45, hvorefter hun var mere end soveklar. Vi tog hjem igen for at bytte med barnefader, der ligeså stresset som mig agerede børnepasser indtil madlavning. Nu sover blommen, og arbejdet venter. Det bliver en laaaaang aften.

P.s. Jeg er stadig ovenud tilfreds med pasningsordning. Vi er blot ekstra udsatte for det dersens sygdomsværk indtil blommen får en plads i den vuggestue.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Østfronten 29. maj 2013 at 10:57

  Nemesis er en streng mistress!

  Jeg håber, I får det hele til at hænge sammen trods alt.

  Reply
  • plummum1361564910730 29. maj 2013 at 11:21

   Åh, ja det SLAL jo bare hænge sammen. Børnepassers barn er heller ikke frisk i dag. Ikke nemt at få det til at køre med to fuldtidsjob også, og Kasper endda netop er tiltrådt i ny stilling. Pyh, men det går 🙂

   Reply
 • camilla 29. maj 2013 at 18:32

  ja ham Nemesis er en klam mother fucker.

  Reply

Leave a Comment