Sommer, tid og feber

Prinsesse i farmors kjole1

Hvorfor går weekender altid såååå hurtigt? Eller hvorfor går alle dage så hurtigt? Har svært ved at følge med – dagene suser forbi med lynets hast. Lidt skræmmende – og jeg håber ikke, at det er den følelse, jeg vil have fra nu af!? Tid er en mærkelig og uhåndgribelig faktor. Jeg husker hvordan, at jeg som barn syntes, at et år var en sand evighed.

I går stod dagen på maks hygge, og en stor del af dagen tilbragte vi udenfor i det grønne. Vores hjem er, som nævnt mange gange, omringet af grønne områder, som kalder på lange gåture og fri leg.

I dag har vi til gengæld tilbragt indenfor med en febersyg og helt slatten blomme, der ikke vil være andre steder end i mine arme. Lille pus! Temperaturmåleren har vist over de alarmerende 40 grader hele dagen, og vi blev tidligere sendt en tur forbi hospitalet for at gå hjem med meldingen om, at vi skal holde øje og se tiden an (godt så!).

I går viste jeg et lille glimt af miniblommens sommerkjole, som endelig er kommet i brug, og her er den i fuld figur. Det er farmor, der har været dygtig med strikkepindene, og mønsteret kan købes lige her, hvis du vil i gang med sådan en sag.

Prinsesse i farmors kjoleOutfit details: Kjole: farmors strik // Cardi: Norlie // Sandaler: ByKier


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Østfronten 3. juni 2013 at 20:23

    Øv, hvor er I uheldige med det feber! Jeg håber, hun har det meget bedre allerede. Kram

    Reply

Leave a Comment