Om at undgå ulvetime

Bobby Car

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at jeg tager miniblommen med på en lille tur, når jeg har hentet hende fra pasning. Ulvetimen er altid nemmest at håndtere, når vi ikke er i hjemmet. Faktisk kan vi næsten helt afværge den, når vi er på tur. Og det synes moderen er en skøn ting.

Vi bor i et område med overload af børnefamilier, og der er derfor altid leben og glade børn i vores nærområde. I går var ingen undtagelse, og det er både ret hyggeligt, men samtidig også ret smart, da vi altid har nyt legetøj inden for rækkevidde. I går lånte vi fx en Bobby Car, som den lille bestemte dame var helt vild med. Så vild, at hun blev meget hidsig og gal, da vi skulle aflevere bilen til dens retmæssige ejer.

Og der var tilmed vild drama i vores gård i går med to politimænd, der jagtede to mænd, der gik tur på vores prisbelønnede og meget stejle tag. Ja, det var vildt, lover jeg dig!

Outfit details: Body: Noa Noa Miniature//Buksedragr: H&M//Sandaler:ByKier//solhat (som er aaaaalt for lille): Petit Legarth


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Østfronten 11. juni 2013 at 20:56

  Det kender vi godt, det dér med ulvetimen 🙂 Men Bean har som regel bedst af at komme hjem og ikke få fyldt flere indtryk på end dagen allerede har bragt, så vi plejer at tage hjem (aka gå over gaden) og så hygge med sang, dans og tumlelege. Og snacks. Det lyder i øvrigt vildt, det dér med taggængerne!

  Reply
  • plummum1361564910730 11. juni 2013 at 21:39

   Det lyder også som en hyggelig stund med sang og snack hjemme. Blommen bliver ofte gal og rastløs, hvis vi tager hjem, men forbliver blid og glad ude, så en tur er at foretrække pt:)

   Reply
 • Marina / cand.mor 11. juni 2013 at 21:52

  Før jeg fik barn, tænkte jeg lidt, at det er ulvetime måtte være lidt overdrevet, men NEJ! Selv med en lille bebs var der en times tid sidst på eftermiddagen, hvor intet passede herren. Men vi udvikler stadig afledningsteknikker 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 11. juni 2013 at 21:53

   Kom gerne med flere gode råd. Jeg samler på dem:)

   Reply
 • Michala 12. juni 2013 at 11:20

  Ulvetime ude er også total favorit hos os!! Det er som om at MM opfører sig meget pænere når der er andre mennesker til sted, hvor imod hun virkelig kan få nogle hys anfald her hjemme.

  Ps. hvordan FANDEN kan M’s hvide strømpebukser være så hvide efter en hel dag? Her hjemme kommer de sorte hjem…. Tips, tak 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 12. juni 2013 at 21:09

   Ja, præcis – vi har også et ret eksemplarisk barn (for det meste), når vi er ude blandt andre.
   Ha ha, tror billedet snyder:) Strømperne er ret grålige/snavsede visse steder.

   Reply

Leave a Comment