Søndag er til løbetur og burgere

På vej til Amager Strandpark i disco pants og floral hat :)

På vej til Amager Strandpark i disco pants og floral hat 🙂

Jeg er virkelig faldet af på den her på det sidste  – altså sådan blogmæssigt. Jeg har konstant intentioner om at skrive diverse indlæg, men det bliver sådan ret meget ved tanken. Øv! Tiden er knap i en småbørnsfamilie med travle fuldtidsjob hos begge forældre. En kæmpe kliche, ja, men ikke desto mindre rigtigt. Det er som om, at det ’virkelige liv’ her på den anden side af computeren er så propfyldt i øjeblikket, at bloggen kommer til at lide en del under det. Men anyway – det er sådan vilkårene er, og jeg forsøger at snige lidt blogging ind hist og her. Jeg savner det nemlig. Bloggen er mit space, og jeg holder af at fylde det ud med de tanker og idéer, jeg løbende har lyst til at dele.

Jeg har netop haft to fridage med blommen op til weekenden, fordi vores børnepasser er på ferie. Vi har derfor måtte gøre brug af både bedsteforældres hjælp og egne fridage for at få det hele til at spille. Og shit, hvor har det været skønt at have ekstra tid med den lille blomme, der også  har nydt dagene med moaaar helt vildt. Den lille bestemte dame er i øjeblikket inde i en af sine ’nemme perioder’ og er det meste af tiden glad, lykkelig og legesyg. SKØNT synes forældrene. Og så taler vi ikke om, at putningen hver aften i øjeblikket tager ca. to timer. Shhhh..

Blommen sover lur, og det samme vil jeg gøre. Jeg er nemlig fuldkommen flad efter aftenens/nattens strabadser, der blev holdt i selskaber med gode, gamle venner og en del vin. Jeg synes selv jeg var ret så overskudsagtig, da jeg tidligt i formiddags forsøgte at løbe mine små tømmermænd væk. Det var bare ikke helt nok til at kurere dem, og derfor var jeg selvklart nødt til at sætte tænderne i en stor, saftig burger til frokost. Uhm.

Men hej hej, jeg er den, der er smuttet i drømmeland 🙂

Formiddagens løbetur i pink shoes

Formiddagens løbetur i pink shoes

Vores lokale cafe laver de bedste burgere med fritter i en klasse for sig.

Vores lokale cafe laver de bedste burgere med fritter i en klasse for sig. Og man må godt, når man har det, som jeg har det i dag:)


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Marina / cand.mor 16. juni 2013 at 21:11

  Mmmm, skønt med burger. Vi skulle have været på Northside igen i dag, men D var på den anden side af smadret, så vi droppede den plan og bestilte junk (en pita på størrelse med en ufo!) og drak rødvin.

  Synes nu altså, at du er en meget eksemplarisk blogger, Signe 🙂 Slap af og nyd det, så vil jeg bare glæde mig til dine indlæg.

  Reply
  • plummum1361564910730 16. juni 2013 at 22:00

   Øv, at I gik glip af Northside, men det lyder nu også hyggeligt med kæmpepizza og rødvin 🙂 Håber, at D bliver hurtigt frisk igen.

   Ha ha, du er sød Marina. Det er helt klart min egen følelse af at forsømme bloggen, der dominerer og ikke andres følelse af, at jeg gør det – hvis du forstår. Det er noget med at ville meget mere på og med bloggen end der er tid til pt.

   Reply

Leave a Comment