Lortepakning

IMG_4900

Jeg vil gerne be’ om flere snacks, betyder dette udtryk 🙂

Hvis der er noget jeg hader en del, og som er blevet tusind gange mere besværligt efter, moderskabet indtrådte, så er det at pakke. Ja, du læste rigtigt. At pakke. Det er jo simpelthen så besværligt at pakke en kuffert til sig selv OG barn, mens man konstant bliver forstyrret af meget utilfreds tumling, der insisterer på at hænge i ens skørter og skrige, mens halvt tilstedeværende mor prøver at sørge for både kuffertpakning og barn. Hvordan f***** kan det være så besværligt for mig hver evig eneste gang? Og nej, nej det duer ikke for mig med smarte pakkelister eller andet, som andre tyr til. Vi pakker bare derudaf til vi er færdige. Bum.

Godt så. Kufferten er nu pakket og står og venter på, at jeg suser hjem fra arbejde, tager blommen under armen og suser videre til lufthavnen. Vi flyver nemlig til Jylland i morgen aften, blommen og jeg. Hvordan jeg skal bære mig ad med at styre et barn, en klapvogn, en stor kuffert, en autostol og en pusletaske som håndbagage alene. Ja, det ved jeg ikke helt.

Men det kommer der helt sikkert en lille fortælling om en af dagene. Spændende, ikke? Du glææææder dig nu.

P.s. Kan du ane det pirattelt, som blommen hygger i på billedet? Kan du lide det? Der kommer snart en lille konkurrence, hvor to heldige kan vinde sådan et telt OG et sejt Lego Duplo-sæt. Arhmen, hva’?


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Michala 19. juni 2013 at 21:14

    PIRATTELT!????? Vi vil se mere….. <3

    Reply
  • Camilla 19. juni 2013 at 22:25

    Åhhh den skørte hængning kender vi alt til heri huset

    Reply

Leave a Comment