Skinny på toppen af SOHO

Mandag eftermiddag befandt jeg mig på toppen af et solbeskinnet og meget varmt SOHO Kontorhotel i Kødbyen – denne gang ikke i min blogger-rolle, men som arrangør. Det sker, at jeg i mit job som PR- og kommunikationsrådgiver også afholder presse- og blogger-events for diverse kunder og i mandags var det Starbucks, der stod for skud. Starbucks skød modeugen i gang og serverede Skinny Lattes en masse, mens de to designere, Rikke og Karina, bag Moxy Copenhagen viste lækre styles fra deres SS14 kollektion – alt i fin forening.

Kia fra fierceogfattig.dk var vores DJ under hele eventen og sørgede for den perfekte stemning til en tagterrasse fyldt med meget pæne og meget fashionable bloggere sådan en næsten helt almindelig mandag eftermiddag.

Se lidt stemningsbilleder her:

Starbucks indlæg

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment