Stuck

Jeg er åbenbart stuck i den der sommerferie (move on!). Jeg bliver ved med at gennemgå billederne derfra og finder hele tiden nye, som jeg liiiige får lyst til at smide på bloggen. Eller måske handler det i virkeligheden om, at jeg i øjeblikket ikke har den store tid til at slæbe mit elskede spejlrefleks med rundt alle steder for at knipse løs, og derfor ikke har så mange billeder af nyere dato at kaste mig over.

Jeg er faktisk heller ikke helt færdig med den sommerferie endnu. Jeg har nemlig lovet at gæsteblogge om charterferie med børn et andet sted her i blogland. Hvornår indlægget kommet online, ved jeg ikke, men jeg linker til det, når det sker.

Herunder blommen og jeg under en middag på Mallorca. Miniblommen en smule sur på det ene, fordi hun hellere vil have pommes frites end få taget billeder og mig med mine nye shades fra Prada købt i Palma.

P.s. Jeg har SÅ svært ved at vænne mig til min ‘nye’ hårfarve (som er helt natural). Jeg har i noget, der ligner ti år været helt lyshåret. Hver gang jeg ser billeder af mig selv af nyere dato får jeg et chok (eller tæt på i hvert fald). God bonusinfo, ikke? 🙂

IMG_5357IMG_5359

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment