En søndag formiddag på Bonderen

Vi startede søndag morgen tidligt for at vinke farvel til Blommens faster, som har boet hos os hele weekenden. Hun skulle videre med et tog til den jyske hovedstad.

Nu vi alligevel var oppe og i gang med dagen, spiste vi – en smule hurtigere end vi plejer – havregrøden, pakkede en snackpose og drog af sted mod Bonderen (ja, det hedder den altså – jeg forsøger ikke at være sådan lidt 80’er-smart). Bonderen ligger tæt på vores hjem og er en hyggelig lille legeplads/bondegård med masser af dyr (heste, geder, kaniner, grise, køer og høns) og god stemning. Helt genialt koncept med en lille, fin bondegård tæt på Københavns centrum. Og det er vi vist ikke de eneste, der synes. Der var fyldt til bristepunktet med familier med forventningsfulde børn. Blommen har været på Bonderen et hav af gange med sin børnepasser, men det var min og barnefaders debut derude, og vi kommer klart igen.

Lidt stemningsbilleder fra mig til jer 🙂

Bonderen

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Østfronten 20. august 2013 at 15:00

  Åhr, det ser så skønt ud! Vi har også drømt om at besøge, men det er lige en lidt længere udflugt for os… og det har vist ikke skortet på oplevelser for Bean!

  Reply
  • plummum1361564910730 20. august 2013 at 22:12

   Vi kan lave en date derude inden efteråret for alvor rammer os!? 🙂

   Reply
 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 20. august 2013 at 20:12

  Hvor skægt, jeg sidder også og er ved at lave et indlæg med billeder fra Bonderen. Vi var selv derude i går nemlig 🙂 Det er bare så hyggeligt derude. Især fedt for børnene at de kan komme ind til gederne.

  Reply
  • plummum1361564910730 20. august 2013 at 22:13

   Glæder mig til at læse det. Ja, det er så fedt med adgang til gederne.. Også for en MEGET dyreglad mor 😉

   Reply

Leave a Comment