Jeg er faktisk lige her

Jeg er tilbage nu. I den virtuelle verden. Så hej. Tilbage efter den længste pause i bloggens historie, som så heller ikke er så lang. Faktisk fylder bloggen et år ganske snart – nemlig i slutningen af næste måned.

Nå men, hvad har jeg så foretaget mig i mellemtiden? Omstændigheder har gjort, at jeg var nødt til at lægge skriveriet lidt på hylden, selvom dette lille virtuelle rum – skabt og udviklet af mig – giver mig overraskende meget(!) glæde.

Er der monstro stadig nogle bag skærmen derude? Det håber jeg inderligt. Det er selvsagt en kæmpe del af bloggerlivet at have læsere, som kommer med eftertænkelige kommentarer og gode indspark til de indlæg, der nu engang havner her.

Et lille pip herfra.

Er i øvrigt på vej til Aarhus netop nu for at tilbringe tid med den del af familien, der har valgt at bosætte sig i Smilets by. Så hvis du har en top tre over bedste legepladser i Aarhus eller andet sejt, så smid det lige min vej.

Skåne part 2, Gårdbutik og Malmö3

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

12 Comments

 • Louise 11. oktober 2013 at 21:58

  Børnenes Jord i øgaderne eller legepladsen ved Mindeparken og Marselisborg Slot (kan evt besøges samtidig) er et HIT! Hvis i alligevel er nede i midtbyen, så snup en kop kaffe med og tag på børnenes jord, den er virkelig en god legeplads 😉

  Reply
  • Plummum 12. oktober 2013 at 12:35

   Dejlige tips:) Tusind tak.

   Reply
 • Line Fredberg 11. oktober 2013 at 22:02

  Skønt at høre fra dig igen, og hyggeligt at følge dig på IG mens du har haft skrivepause.

  Som mor til 2 årige EM og bosat i Århus, vil jeg klart anbefale legepladsen i Mindeparken ved Marselisborg Slot – tæt på skoven ig med udsigt til både hav og slot, og så er der både legeplads for børn og voksne. Et skønt og smukt sted at tilbringe lidt tid med de små.

  Håber I får en dejlig weekend i smilets by, venligst Line

  Reply
  • Plummum 12. oktober 2013 at 12:34

   Dejlig, dejlig kommentar:) Og tusind tak for brugbare tips!

   Reply
 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 11. oktober 2013 at 23:22

  Hvor er det godt at se, du er tilbage! Og sikke nogle skønne billeder af jer to <3 Rigtig god weekend i Aarhus 🙂

  Reply
  • Plummum 12. oktober 2013 at 12:34

   Tak, søde Signe<3

   Reply
 • Michala 12. oktober 2013 at 10:42

  Børnenes jord! Fantastisk legeplads med dyr…. 🙂

  Se mere her:

  http://bastabum.dk/2013/05/legepladsanbefaling-bornenes-jord-i-arhus/

  Reply
  • Plummum 12. oktober 2013 at 12:33

   Fedt:)

   Reply
 • Østfronten 12. oktober 2013 at 12:02

  Jeg er lige her! Dejligt at du er tilbage. Hav en skøn tur – jeg har INGEN tips til Aarhus andet end Aros, men jeg er jo også kunstnørd. Dog; mon ikke Blommen vil synes det er en fest at kigge på byen gennem Olafurs regnbue?

  Reply
  • Plummum 12. oktober 2013 at 12:33

   Jo, helt klart:) Aros er på agendaen i eftermiddag.

   Reply
 • Farmor 13. oktober 2013 at 19:05

  Dejligt at du er tilbage igen. Har savnet din blog. Men følger dig jo på IG.

  Reply
  • Plummum 13. oktober 2013 at 19:42

   Og på den anden side af skærmen:)

   Reply

Leave a Comment