DIY Boucle jakke

De sidste ti (eller nok nærmere femten) år af mit liv har jeg periodevis været kreativ og ret så flittig med diverse syprojekter – det er overordentlig meditativt for mig at nørkle med. Efter Blommen kom til verden er det naturligvis endnu sjovere at kreere foran maskinen, selvom tiden til det er så godt som forsvundet.

I øjeblikket syr jeg, så snart jeg kan slippe af sted med det, og et af de sidste projekter er denne boucle jakke i en lækker uldblanding. Tænker, at den er perfekt som jakke nu og senere på året som en slags cardigan til indendørs brug. Kan du lide den?

Jeg er i øvrigt blevet inspireret af hende her, som har syet den fineste cardigan ud fra samme grundmønster. Hun laver også en hel del andre fine og meget inspirerende DIY-projekter. Tjek det ud, hvis du er til sådanne sysler.

Skåne part one, Djurpark og andet1

Ja, jeg bliver vist aldrig fashion-blogger med de poses. Ved ikke, hvorfor jeg er ved at flække af grin på den ene billede (jeg følte mig vist blot meget fjollet) og ved heller ikke hvorfor, jeg har placeret hænderne som om, jeg er bange for at tabe håret på det andet. Men fokuser på jakken 🙂

Jeg bliver glad, hvis du vil følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

20 Comments

 • Østfronten 14. oktober 2013 at 20:55

  Supersejt, Signe! Den er så fin. Ih, jeg glæder mig til at komme mere til maskinen. Når Bean engang er blevet rask, og vi har aftnerne for os selv igen…

  Reply
  • Plummum 15. oktober 2013 at 9:21

   Tak, Stine 🙂 Krydser så meget fingre for, at lille Bean snart er oven på igen. Både for hendes og for jeres skyld.

   Reply
 • Østfronten 14. oktober 2013 at 20:57

  Supersejt Signe! Den ser skøn ud. Jeg glæder mig til at få mine aftner igen (når Bean engang bliver rask) så jeg kan komme igang ved maskinen.

  Reply
 • Amira Helene Larsen 15. oktober 2013 at 9:24

  Om jeg kan lide den???? Den er SÅ flot. Én af dem tak!

  Reply
  • Plummum 15. oktober 2013 at 9:39

   Taaak <3 Ok, jeg laver lige en mere så 😀

   Reply
 • Pernille 15. oktober 2013 at 11:18

  Hvor er du smuk! Og ja, fås de på bestilling? 🙂

  Reply
  • Plummum 15. oktober 2013 at 14:37

   Du er sød. Tak! Åh, det kan nok slet ikke betale sig at begynde at sy jakker på bestilling 🙂 Men sikke et kompliment.

   Reply
 • Pernille 15. oktober 2013 at 11:23

  Hvor er du smuk! Og ja, fås den på bestilling? 😉

  Reply
 • Emma 15. oktober 2013 at 19:53

  Du ser så fin ud <3

  Reply
  • Plummum 15. oktober 2013 at 19:55

   Tusind tak, Emma. Det må være din fortjeneste så 🙂

   Reply
 • Cecilie 16. oktober 2013 at 16:02

  Wow, den er virkelig flot!
  Ser perfekt ud til vejret lige nu 🙂

  Mvh Cecilie

  http://blog.fashionmom.dk/

  Reply
  • Plummum 16. oktober 2013 at 19:14

   Tak 🙂

   Reply
 • Maiken 16. oktober 2013 at 23:03

  Hvor er den pæn!

  Før jeg fik din mail anede jeg ikke du også syede, men jeg bliver altså helt nysgerrig efter hvad du ellers har kreeret? 🙂

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 8:29

   Måske jeg viser lidt mere af det på bloggen løbende:) Jeg har syet en del i perioder, men af en eller anden grund, har jeg aldrig kastet mig ud i quiltningen før jeg havde skrevet med dig.

   Reply
 • Frederikke 16. oktober 2013 at 23:55

  Den er så flot 🙂

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 8:27

   Tusind tak:)

   Reply
 • Sanne 17. oktober 2013 at 23:00

  Den er super flot! Hvor er det smukke stof fra?

  Reply
  • Plummum 18. oktober 2013 at 7:11

   Boucle’en har jeg købt i StofogStil. De har det stadig til 280kr. meteren. Liberty’en har jeg købt fra Shaukat i London:) og TAK for søde ord!!

   Reply
 • Laila N 20. oktober 2013 at 7:57

  Den er virkelig super flot den jakke, jeg har tit tænkt på at selv prøve krafter med det, men tror ikke at resultatet vil være super godt. Og som Pernille skirver, bestilling 🙂 – Synd at man ikke kan det :).
  Virkelig inspirerende
  Mvh Laila

  Reply
  • Plummum 5. januar 2014 at 13:52

   Tusind tak 🙂

   Reply

Leave a Comment