Matchy-matchy mum and daughter

Som jeg beskrev i dette indlæg, er jeg gået en smule amok i DIY-jakker. På billedet herunder viser jeg endnu en af kreationerne. Jakken er, som du måske har opdaget, syet i samme stof som Blommens dog med sort viscose foer og ikke blomstret Liberty 😉

Oprindelig købte jeg stoffet til mig selv, men der var rigeligt tilbage til en miniversion til Blommen også. I er i øvrigt rigtig mange, der har spurgt til boucle-stoffet (og TAK for alle jeres søde kommentarer helt generelt. Jeg sætter kæmpe pris på dem alle. Virkelig.). Stoffet er købt i Stof&Stil for 280 kr. meteren og kan stadig findes lige her.

Men men men det jeg egentlig ville skrive i dette indlæg er, at jeg faktisk ikke havde tænkt over mit og Blommens meget matchende outfits, før jeg stod i elevatoren på vej ud for at handle. Det er liiiige en tand for meget – I know! Men også ret sjovt med matcy matchy mum and daugther.

Hold nu op et rodet blogindlæg – blah blah blah. Jeg er træt.

Matchy mum and daughter2

Og lidt detaljebillederMatchy mum and daughter3

Jeg bliver glad, hvis du vil følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

19 Comments

 • Emili 19. oktober 2013 at 20:17

  Jeg synes det er SÅ sødt!!!

  Reply
  • Plummum 19. oktober 2013 at 20:21

   Haha, tak smukke 🙂

   Reply
 • Maiken 19. oktober 2013 at 21:02

  Jeg synes den er vældig fin, og vel egentlig også rimelig nem at lave?

  Og så griner jeg lidt over matchy matchy mum and daugther kommentaren. Indimellem sker det altså også ubevidst for mig – men det er mest med leo. Lidt kikset og lidt sødt på samme tid. 🙂

  Reply
  • Plummum 19. oktober 2013 at 21:20

   Jo, den er så nem at sy. Ha ha, ja lidt kikset ikke? Gik og tænkte på, om andre mon tænkte ‘ja, hold da op, der er vist en mor, der tror, det er smart med matchede jakker’ 😀 I virkeligheden var der nok slet ikke så mange, der lagde mærke til det.

   Reply
 • Ida 19. oktober 2013 at 21:16

  Ej jeg synes sgu I er for søde i matchende jakker! Havde I haft head to toe matchende sæt havde vi været over kvalmegrænsen, men det her billede er altså ret skønt 🙂

  Reply
  • Plummum 19. oktober 2013 at 21:21

   Tak! Og ja, I know what you mean:D

   Reply
 • Camilla 19. oktober 2013 at 21:24

  Den er pæææn

  Måske matchy matchy, men det gør nu ikke noget, synes jeg! Jeg har også selv en sibin linnebjerg poncho som er fuldstændig identisk med en min datter og egen mor har….. Se der kan man snakke om match 3 generationer!!!

  Reply
  • Plummum 19. oktober 2013 at 23:20

   Hvor sødt med tre matchy generationer:)

   Reply
 • Trine Lykke 19. oktober 2013 at 21:26

  Jeg har altså en lille hemmelig svaghed for den slags. I det her tilfælde er jeg virkelig misundelig. Ville ønske der boede en kreativ sjæl i mig 🙂

  Reply
  • Plummum 19. oktober 2013 at 23:21

   Kast dig ud i det:)

   Reply
 • Farmor 19. oktober 2013 at 22:01

  I er bare så flotte. Du er rigtig dygtig til at sy Signe.

  Reply
  • Plummum 19. oktober 2013 at 23:21

   Tusind tak farmor 🙂

   Reply
 • Katrine Lærke 20. oktober 2013 at 16:02

  Hvor er I bare fine, begge to! Man får jo helt lyst til at kaste sig ud i nogle syprojekter, når man ser hvor godt det kan blive 🙂

  Reply
  • Plummum 21. oktober 2013 at 21:08

   Det kan jeg kun anbefale dig at gøre 🙂

   Reply
 • Matchy matchy | Olinesmor 21. oktober 2013 at 12:34

  […] apropos Signes indlæg om at være matchy matchy med sin datter, som lavede jeg faktisk samme stunt i lørdags. […]

  Reply
 • Andrea 7. november 2013 at 13:31

  Hvor fine dere er! Jeg har så lyst til å sy kåper ligende dette til meg selv og min lille N. Har du brukt en oppskrift?
  Og du som måske har lidt oversikt over stoff man få tak i; vet du om noe sted som selger ullfleece? Jeg ønsker å sy en hel dragt til min pige, like dan typisk ullfleece-dragt fra Engel, om du kan forstå hva jeg mener.

  Reply
 • Camilla 11. december 2013 at 21:25

  Er så vild med den her jakke 🙂 Påtænker at gå igang med en lignende i weekenden – tak for inspiration. Køber samme grundmønster, men lidt i tvivl om, hvor skal jeg ændre på modellen. Har du taget den nogle cm ind på midten ligesom emmoemmo? (gætter på at det ihvertfald ikke er lige så meget, da din jo lukkes)

  Reply
 • Line 5. januar 2014 at 13:44

  Faldt lige over denne jakke som er sindsyg smuk! Har du brugt et mønster- i så fald hvor fra?

  Reply
  • Plummum 5. januar 2014 at 13:51

   Tusind tak 🙂 Har brugt et grundmønster fra Stof&Stil, men selv ændret, så den passede helt til mig 🙂 De har mange gode grundmønstre derinde, som det er let at fikse lidt på hist og her.

   Reply

Leave a Comment