Når hverdagen bliver magisk

Forleden skrev jeg lidt om en (i bogstaveligste forstand) LORTEdag (uhmm, less sharing siger du? Nu ikke sart) – præcis sådan fortsatte det de følgende dage. Nattøj, uglet hår, maks rodet hjem og træthed har derfor fyldt de sidste tre dage for alle medlemmer af familien. Men nu er det ovre (niks ingen jinx her), og vi kan muligvis fortsætte en mere normal hverdag. Når barnefader har taget over i hjemmet momentvis, har jeg haft brug for luft – ikke noget med at sidde på sofaen. Nej, jeg skulle væk fra hjemmet og væk fra sygdom. Jeg har benyttet muligheden for lidt mig-tid på at tage lidt rundt til pressedagene for at tjekke forårslækkerierne ud. Måske jeg viser lidt på bloggen en af dagene.

Ingen orkede af gode grunde praktiske gøremål og dermed madlavning her til aften, og vi bestilte i mangel af overskud to pizzaer, som så godt som aldrig sker her hjemme. Men fuck – ja, jeg bander sgu nu – hvor er det undervurderet. Ikke pizzaerne – nej, nej. Det er undervurderet, at spise take away i stuen siddende på gulvet med et par glas rødvin, mens man for en stund lader som om, at der ikke findes to-do lister. Det giver energi og et frisk pust at gøre noget andet end plejer. Det hjælper i hvert fald mig med at sætte større pris på hverdagen og på det sted, vi er lige nu og her. Jeg er god til at tænke frem i tid hele tiden – så meget at jeg glemmer at nyde de små øjeblikke. Men det gjorde jeg her til aften. Nød øjeblikket midt i rodet og mellem pizzabakkerne på gulvet. Det kan anbefales – sådanne øjeblikke kan gøre hverdagen helt magisk.

Blommen synes også, at det var et meget spændende påfund, da hun først var kommet sig over sin åbenlyse forvirring over, at vi pludselig skulle spise på gulvet i stuen og ikke i køkkenet ved bordet.

Hvad gør du for at stoppe op og dvæle ved øjeblikket, så det får den opmærksomhed, det fortjener, inden du fiser videre med 180 km i timen?

IMG_6838

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Maiken 24. oktober 2013 at 22:36

  Hørt! Man skal ikke undervurdere lidt hverdagsmagi – for der er trods alt mest af hverdagen. Det lyder da også drøn-hyggeligt med pizza og rødvin midt på stuegulvet. 🙂

  Jeg var også inviteret til presse-halløj, og endnu engang må jeg bare konstatere, at jeg åbenbart bor i den forkerte landsdel. Det er ellers en helt ok måde at blive luftet på udenfor sin matrikel. 😉

  Reply
  • Plummum 24. oktober 2013 at 22:41

   Du er sød. Ja, der er nemlig mest af den hverdag, så vi har sgu (nu bander jeg igen) bare at nyde den. Håber, du kan komme med til lidt pressehalløj næste gang, så vi kan hilse på IRL 🙂

   Reply
 • Østfronten 25. oktober 2013 at 9:37

  Hverdagsmagi er det skønneste. Og hvor er det dejligt, når man (og I) husker at være til stede lige nu og her. Det var lettere mens man var på barsel, var det ikke? Eller er min hukommelse farvet rosenrød? Øv, at vi ikke nåede at støde på hinanden. D. 11.?

  Reply
  • Plummum 25. oktober 2013 at 9:46

   Tror desværre generelt jeg er dårlig til at være til stede lige nu og her – også under barslen:( Men jeg øver mig hele tiden og føler jeg bliver bedre. Den 11.? Ej undskyld, men jeg er jo så distræt. Hvad sker der den 11.?

   Reply

Leave a Comment