Skåne-trilogien – the end

Nu kommer tredje og sidste indlæg i min lille Skåne-trilogi. Som du kan læse både her (hvor jeg skriver om Ringsjö Krog og Wärdshus, hvor vi overnattede) og her (hvor jeg skriver om Skånes Djurpark, som vi besøgte) havde hele familien et skønt ophold i det sydsvenske takket være Club Øresundsbron.

Søndag morgen nød vi morgenmaden på kroen og gik derefter endnu en tur i de helt fantastiske omgivelser, før vi pakkede vores habengut sammen for at køre mod Danmark.

Men inden vi nåede helt til grænsen, havde vi planlagt en tur til universitetsbyen Lund, som kun ligger en halv times kørsel fra Ringsjö Kro. Vi nåede dog aldrig til Lund, fordi vi i stedet og helt tilfældigt stødte på den fineste, lille øko-gård Klinta Kryddor & Grönt, der selv dyrker ALT, hvad hjertet kan begære af frugt, grønt og krydderurter. Vi var de eneste på gården udover ejerne og kunne derfor i ro og mag gå rundt og vælge de lækre sager, vi ville købe med hjem. Jeg er den største sucker (og Kasper med) for lækre, hjemmedyrkede sager, og jeg tror, jeg kunne have tilbragt flere timer på gården og i deres lille café med kager med høj mums-faktor, hvis det ikke havde været for en lille utålmodig Blomme, der meget gerne ville videre til sidst. Vi købte blandt andet et kæmpe græskar, som både er blevet til suppe og bagt tilbehør (se selv på bloggens Instagram).

Blommen sov straks, vi kom ud i bilen igen (hvilket ikke helt var planen), og derfor blev besøget i Lund erstattet med et besøg i Malmö, så hun kunne få en lidt længere lur. I Malmö nåede vi både en frokost og en tur gennem byen. Jeg havde et par specifikke butikker, jeg gerne ville se nærmere på efter at have læst Kias guide til Malmö shopping. Tjek den ud, hvis du skal til Malmö – den er god.

Hvis du selv vil over broen, så køb et BroPas. Som nævnt i mine andre Skåne-indlæg, så kan det betale sig at købe, hvis du blot kører over broen én gang på et år. Se også de mange tilbud på attraktioner og overnatningssteder med rabat, du får adgang til med BroPas lige her.

Kom endelig med spørgsmål i kommentarfeltet eller på e-mail, hvis der er noget, du vil have uddybet. Undskylder på forhånd den massive billedspam herunder. Kunne simpelthen ikke begrænse mig mere, end jeg allerede har gjort 🙂

Skåne part 2, Gårdbutik og Malmö2 IMG_6919 IMG_6911 Skåne part 2, Gårdbutik og Malmö1 IMG_6893 IMG_6894 IMG_6903

Og så lige lidt billeder fra Malmö også… Skåne part 2, Gårdbutik og Malmö8(Inlægget er sponsoreret af Club Øresundsbron, men indholdet af indlægget har jeg naturligvis selv bestemt, og alle holdninger er 100 % mine som altid) 

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment