TAK til jer – en random lørdag og alt godt fra havet

havtorn

Det her læderskirt fra TGTBB sidder på mig i hvert fald én gang om ugen. Det må kaldes et uundværligt basis-item.

Først og fremmest TAK! Tak fordi, at flere af jer lagde søde og eftertænksomme kommentarer til dette indlæg. Der var både kommentarer fra en del af jer, der ofte kommenterer på plummum, men der var også kommentarer fra andre, der tilkendegav, at de ellers normalt læser med i tavshed. Det var så fedt – jeg sætter pris på hver og en af jeres input.

Men lad mig lige følge op med en afrundende kommentar. Indlægget, jeg henviser til, var bestemt ikke ment som en opsang til dem, der normalt ikke kommenterer på blogindlæg. Bestemt ikke endda. Indlægget var skrevet som et ’jeg undrer mig’ og ’jeg er nysgerrig’-indlæg – nysgerrig på, hvornår jeg rører ved noget i nogen, fordi det ofte er svært at tyde sine læsere, der sidder derude et sted.

Jeg er selv en stor blog-læser og læser mange indlæg fra en bred skare af blogs hver dag. Jeg bliver dagligt rørt af forskellige indlæg lige fra tunge personlige indlæg til outfit-posts osv. Det kan være små ting i et blogindlæg, der rører noget i mig, og det er blandt andet det, jeg elsker ved at læse dem. Og jeg lægger slet heller ikke selv så mange kommentarer i blog-land, som jeg har lyst til – det er vist mest på grund af manglende tid – selvom jeg ofte har lyst til at give afsenderen et par tanker med på vejen.

Så lad mig lige slå helt fast, hvis det er uklart. Jeg sætter kæmpe stor pris på, at der overhovedet er nogen, der læser med her på bloggen – uanset om der lægges en kommentar eller ej.

Det blev en lidt længere afrundende kommentar, end jeg lige havde planlagt, men synes, at jeg skyldte et svar tilbage på jeres fine tanker. Håber det hele giver mening!?

Jeg ville oprindeligt blot tjekke ind med lidt lørdagsbilledspam fra i går – en lørdag, der i virkeligheden ligner så mange andre lørdage i vores liv p.t., når vi ikke er på vores elskede miniture; Hygge, kagespisning, legeplads, mere legeplads og bare… familietid 🙂

Så hej hej igen. Nu vil jeg nemlig holde søndag – den startede i øvrigt temmelig tidligt for vores vedkommende (det kender andre med børn nok en hel del til – vintertid FTW eller…!?) Det gode er, at vi allerede lidt over kl. 9 havde handlet til hele ugen (DET sætter vi nemlig pris på her hjemme). Har også været forbi denne pæne dame til formiddags-kaf’, tøjbytte og hentning af Teletubbies – not bad si’r jeg 😀

NU smutter jeg. Hej. (hvad f***** sker der for mine blogindlæg for tiden? De stikker i alle retninger og indeholder alt godt fra havet? Suk)

IMG_7460

Tja, det er så mig. Jeg har mine nye ørestikker fra Kobra på – lidt svært at se. Men de er pæne og simple og ligner en skrue 😉
Halloween-lørdag

For anden gang på legepladsen på én dag 😉

foto-56

Man kan altså sagtens drikke to af én kop – især når den indeholder kakao med flødeskum. Se bort fra grimt hår.

IMG_7484

Det lavede jeg tidligere. Det er jo nemmere og hurtigere end først antaget. Og det er ret så (u)hyggeligt at se på et lysende græskar inde fra køkkenet, når mørket falder på.

foto-55

Hver dag er som bekendt en kagedag(!), og vores lokale café har nogle gode nogen af slagsen. Uhm

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Og p.s. Har du set, at du kan vinde en lækker termodragt lige her hos mig 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

11 Comments

 • Cecilie 27. oktober 2013 at 12:12

  Virkelig hyggeligt kakaobillede! ps. Mit hår ser ofte sådan ud, så hvad mener du med grimt hår?! 😀 😉 hihi.

  Reply
  • Plummum 27. oktober 2013 at 12:18

   Men du har sikkert ikke sådan en halvskallet plet i siden, som er resultatet af 13 måneders amning (eller noget…) 🙂

   Reply
   • Cecilie 27. oktober 2013 at 22:33

    Haha – nej ingen halvskaldede pletter, bare “fint skandinavisk” hår (læs: tyndt) 😉 Men billedet er super hyggeligt alligevel!

    Reply
 • camilla 27. oktober 2013 at 15:20

  Den kage ser sygt god ud.

  Reply
  • Plummum 27. oktober 2013 at 15:21

   Den var sygt god:)

   Reply
 • Signe // Copenhagen Kiddo 27. oktober 2013 at 15:34

  Du er så pæn. Elsker kakaobilledet og misunder din nederdel 🙂 God søndag

  Reply
  • Plummum 27. oktober 2013 at 15:44

   Du er så sød! Kan varmt anbefale den nederdel. En af mine yndlingskøb af alt tøj.

   Reply
 • Jeanette 27. oktober 2013 at 16:35

  Dejlige billeder

  Reply
  • Plummum 27. oktober 2013 at 17:18

   Tak:)

   Reply
 • Farmor 27. oktober 2013 at 19:46

  Skønne billeder – super flot nederdel og bluse.
  Altid dejligt at læse dine indlæg!!

  Reply
 • Maria 27. oktober 2013 at 21:05

  Jeg er vild med billedet hvor i drikker kakao sammen 🙂

  Reply

Leave a Comment