Teeetubbiee og Babbe o’ Kyjer

Teletubbies (som ifølge Blommen udtales: Teeetubbiee) er the shit hos os for tiden og har egentlig været det længe. Blommen elsker dem til månen og tilbage igen og kunne – hvis hun fik lov – se det ene timelange klip på Youtube efter det andet. Moderen har også lært at holde af de små karakterer, men honestly, så er jeg ved at være en lille smule træt af dem. Bare lidt.

Jeg bliver faktisk helt glad i låget, når jeg pludselig finder et afsnit med momentvis indhold, som jeg ikke har set. Hvor vildt er det ikke, at jeg bliver begejstret over det? Det siger noget om, hvor meget de farverige, fiktive skabninger fylder her hjemme. For nylig overtog vi Tinky Winky, Laa Laa og Po i bamseform fra denne dames smukker piger på 3,5 år. De ville helst ikke af med bamserne i første omgang, da vi kom for at hente dem. Det gav mig dårlig samvittighed, men de ændrede så beslutning: ”Det er ok, hun får dem med hjem, mor. Fordi hun er lille” Århh, tak piger. Det er meget elskværdigt gjort af jer. Jeg kan forsikre jer om, at alle tre tubbier er højt elskede og konstant får mange kys og kram, og minimum én tubby er med os rundt overalt.

Bamse og Kylling (udtalt: Babbe o’ Kyjer) er efterhånden også ved at vinde indpas på den lille dames hot list. Bamse har ellers ikke sagt hende noget særligt tidligere. Det betyder, at vi lige nu ser Teletubbies i ca. ti sekunder, før en lille insisterende stemme kræver:  Babbe o’ Kyjer, Babbe o’ Kyjer, Babbe o’ Kyjer indtil jeg skifter Youtube-klip. Når Bamse og Kylling så ruller over skærmen, fortsætter vi den anden vej rundt. Juhuuu. Og gæt hvad. Den leg kan fortsætte i laaaang tid.

Bare en lille (og måske fuldkommen – for dig, men ikke for mig – ligegyldig) fortælling om en af børnefamilielivets små finurligheder.

Teletubbies

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

12 Comments

 • Michala 4. november 2013 at 20:55

  Prøv at lad hende se “Drømmehaven”, det tror jeg også at hun vil elske, det er cirka lige så fucked (undskyld) som Teletubbies, MM elsker begge dele meget højt <3 – Altså hvis i da ikke allerede kender det 😉

  Reply
  • Plummum 4. november 2013 at 20:59

   Rigtig god ide. Vi kender ikke Drømmehaven, og jeg trænger sådan til lidt udskiftning. Håber, det bliver et hit 🙂

   Reply
   • Michala 4. november 2013 at 21:29

    Åh, jeg må skuffe dig, det bliver nok mere et hit for M end for dig…. 😉

    Reply
 • Maria 4. november 2013 at 21:42

  Haha teletubbies er også et HIT her, og jeg blev faktisk lettet fordi jeg var ved at blive sindssyg af cirkeline og Rasmus klump. Du ved de gratis film der ligger på app’senenene (apps i bestemt flertal)
  Men nu kører jeg altså også død i teletubbies. Jeg havde svoret hun aldrig skulle se det, men ja… Så ramte virkeligheden 🙂

  Vi prøver lidt med “lille prinsesse” og “Kasper og den travle by”. Men alt man ser mere end 10 gange på to dage bliver jo bare irriterende, ing 🙂

  Reply
  • Plummum 4. november 2013 at 21:50

   Hahaha, I know. Jeg må prøve Lille Prinsesse og Kasper og den travle by. Det handler om at udvide repertoiret, ikke? 🙂

   Reply
 • Maria (viamaria.blogspot.dk) 5. november 2013 at 10:03

  K eeeelkser Bamse, og siger Bamm! med stor begejstring. Vi har både med A og nu K, undladt at at præsentere dem for Teletubbies og Drømmehaven. Jeg kan simpelthen ikke holde det ud, og vi har gået helt fint udenom:) Men så har vi jo bare set andre ting, som f.eks. Dyrene på landet, som også kan blive virkelig irriterende. Det lyder dog virkelig hyggeligt at Blommen er forelsket i det!

  Reply
  • Plummum 5. november 2013 at 10:10

   Det er så sødt, at de små bliver så imponeret og forelsket. For mig kan det være lidt det samme, om vi ser Teletubbies eller Bamse og Kylling. Begge serier er lige irriterende i længden – altså fra voksensynspunkt;) Vil dog sige, at Teletubbies er meget lærerigt bla pga de simple lyde og få ord og sætninger, tubbierne siger konstant. Blommen efterligner alt, hvad de siger og gør og øver sig meget på Bumbum-dansen (Don’t ask:))

   Reply
 • Østfronten 5. november 2013 at 10:56

  In the night garden (Drømmehaven) har også været et hit her – men Hr Skæg og Lille Nørd er absolutte favoritter. Nåja, og Ramasjang Generationen også. Det kan jeg bedre se end Teletubbierne 🙂

  Reply
  • Plummum 6. november 2013 at 12:06

   Må prøve 🙂

   Reply
 • Pernille 5. november 2013 at 21:21

  Her er barnet lidt ældre, så vi er på Popper Per (postmanden med katten ‘Miiiiil), Rasmus Klump, Peter ‘Dal og Alfons Åberg. Vi sprang med vilje Teletubbies over, men brugte Sigurds Bjørnetime ret meget. Det er faktisk børne-tv, der er ret hyggeligt! Man får stadig spat efter 14. gang, men følelsen af at barnet får et indblik i den danske sangskat, gør det lidt mere udholdeligt!

  Reply
  • Plummum 6. november 2013 at 12:08

   Sigurds Bjørnetime må vi også kaste os ud i. Sang er i det hele taget meget populært også. Men du har ret. 14. gang det ene eller det andet ruller over skærmen, kan det godt blive en smule trivielt 🙂

   Reply
 • Malene 6. november 2013 at 14:35

  Hej Signe.
  Prøv med Malle mus, Eller Timmy, min K på 3 år, ynder stadigvæk at se det.
  Det er trods alt noget andet, og Malle Mus har også en ordbog og tællebog, de kan ligeledes anbefales.
  Kh M

  Reply

Leave a Comment