Noget om lykke, sko, sugerør og quiltede sager :)

Det er måske en kliché, men ikke desto mindre sandt, at livet er fyldt med små lykkestunder, som ikke var nær så mange i livet før barn.

Lykken er fx at hente Blommen tidligt fra dagpleje og hygge med hende helt alene – bare os to – i et par timer før barnefader kommer hjem. Sådan en eftermiddag havde vi i går. Hun har stadig en alder, hvor hun forlanger at blive underholdt sådan cirka alle hendes vågne timer og også kræver, at jeg er med i hendes leg. Det er nu også ret hyggeligt, og det er intet mindre end fantastisk at observere, hvordan hendes leg over tid bliver mere og mere avanceret og kompliceret i takt med, at hendes bevidsthed om sig selv i verden skærpes.

Lidt billedspam fra vores eftermiddag herunder:

 photo byKierskostoslashvler_zps6c0658e5.jpg

^^^Blommen prøvede blandt andet sine nye sko og støvler fra byKier. Virksomheden er ’genopstået’ og købt af tre Aarhusianske børnefamilier, der har valgt at køre byKier videre i samme ånd, som den tidligere ejer gjorde det. De har været så søde at sende Blommen lidt lækkert til fusserne og begge par er nu afprøvet. Jeg er ganske tilfreds og ret så glad for, at byKier findes igen. Kvaliteten er i top og til nogle priser, som er nærmest halvdelen af, hvad vi ellers kender det fra de andre populære brands. Det betyder fx, at man med god samvittighed kan købe et ekstra sæt vinterstøvler uden at skulle have 1000 kr. ekstra op ad lommen. Du kan finde Blommens bløde og lækre vinterstøvler, som er foret med uld her og de sølvfarvede sko her. byKier tilføjer i øvrigt hele tiden nye styles til deres webshop, og jeg har lige set, at de har sat disse guldstøvler online. DE er søde. Tjek dem ud.

Hold i øvrigt øje med bloggen de næste par dage. byKier har spurgt mig, om jeg vil udlodde et vagfrit par i en giveaway, og det vil jeg da gerne 🙂

Smoothiehygge

^^^Vi (og især Blommen) er glade for shakes og smoothies, og i går lavede jeg et par avocado-shakes efter denne opskrift til både hende og mig. Læg lige mærke til de fine kopper og sugerør. De er lavet i tykt og lækkert pap, og jeg skal klart skal investere i flere til Blommens næste fødselsdag, når vuggestuen skal på besøg 🙂 Du kan finde de prikkede kopper her og de amerikanske sugerør her.

Quilt

^^^Jeg har en ting for quiltede sager for tiden. Har tonsvis af quiltede jakker, og da jeg i går så denne fine nederdel i Zara, ja, så måtte den med hjem.

Jeg må videre i dagens tekst. Jeg går i øvrigt en dejlig weekend i møde med fødselsdag i aften for et af de allerbedste mennesker i verden og besøg af faster hele weekenden.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Follow on Bloglovin


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

9 Comments

 • julie Kankelborg 8. november 2013 at 10:26

  og faster glæder sig:-)

  Reply
  • Plummum 8. november 2013 at 12:20

   jaaaa 🙂

   Reply
 • Maiken 8. november 2013 at 10:47

  Det var egentlig fint at høre, at By Kier er genopstået. Vi kunne nemlig godt bruge en sko-opgradering. Det er fine sko I har fået. 🙂

  Paperstraws er æstetiske med noget møg at drikke af. Pigerne kan slet ikke finde ud af dem, da de bliver helt opløst, men smukke er de.

  Dit outfit synes jeg stadig er super fint! Kombinationen af quilt, fin skjorte og Bouclé synes jeg holder max. 🙂

  PS: Jeg ved ikke hvad der er med din kommentar opsætning, men den vil ikke acceptere, når jeg skriver mit blognavn. Funktionen påstår, det er et ugyldigt URL. Bare lige så du ved det. 😉

  Reply
  • Plummum 8. november 2013 at 12:22

   Tak, tak og tak for dine søde kommentarer, Maiken. Hmm, det er da mærkeligt, at du ikke kan skrive dit blognavn. Det vil jeg lige sende videre til en BD-tekniker 🙂 Altså det er når du skriver webadressen til din blog ind ind, at den ikke vil acceptere?

   Reply
 • michelle 8. november 2013 at 12:24

  ej hvor er hun altså kær jeres datter:)
  Leder efter en god elefanthue til min søn, hendes ser god ud hvad mærke er det?

  Reply
  • Plummum 8. november 2013 at 12:26

   Tak 🙂 Den er fra Joha og rigtig blød. købte den for 14 dage siden i Magasin, så du burde stadig kunne få den.

   Reply
 • Michala 8. november 2013 at 13:45

  Godt nok fine de støvler i guld…. Mon man kunne forsvare endnu et par støvler til hende….!? 😉

  Reply
  • Plummum 8. november 2013 at 13:52

   Jeg har været så tæt på at klikke dem hjem. Er altid bare så bange for, at M pludselig tager et kæmpe ryk i skostørrelse, som jo er sket før. Så er det nemlig surt med flere par i samme str. Hvad er MM oppe i nu?

   Reply
 • Anna 9. november 2013 at 20:52

  Hvor er teletubbies bamserne fra?

  Reply

Leave a Comment