Flere af de dage, tak

Trods en smule ondt i hovedet efter gårsdagens fødselsdagsfest og massiv træthed i kroppen, har vi haft en af de bedste lørdage i flere måneder. En af de lørdage, hvor der er tid til leg, afslapning på sofaen, en tur ud i den frie luft og endda en brunch på den lokale café (hvor burger og cola var min morgenmad i dag. Tja!). Banalt, ja, men også helt fantastisk.

Lørdagen har endda føltes virkelig lang. Lang på den gode måde. Jeg har skrevet en del gange om tid her på bloggen. Om hvordan jeg har svært ved at følge med i dagene, der suser forbi med skræmmende hast. Men sådan var det ikke i dag. Jeg vil gerne bestille mange flere af de dage. Tak.

Jeg er for doven og for træt til at overføre de mange billeder, jeg har taget i dag. Det må blive i morgen. Men et lille selfie må I få selvom trætheden har sat sine spor i mit ansigt 😉

SigneSelfie

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

 • louise 10. november 2013 at 19:35

  Hej.

  Lige et lille spørgsmål.
  De tre flotte billeder der hænger bag dig hvor er de fra/købt ?

  Hilsen Louise.

  Reply

Leave a Comment